Bantning pågår

2010-02-14 ♥ 12:00:55

DANSKA RIKSHOSPITALETS STOFFSKIFTEKUR.

Denna bantningskur kan starta vilken veckodag som helst men det rekommenderas att den startar en söndag. Bantningskuren varar bara i 13 dagar och är därför både hård och effektiv.
Dieten går ut på att ändra din ämnesomsättning vilket innebär att du efter den trettonde dagen kan äta normalt utan att lägga på dig något under de kommande två åren.
Detta är inte en traditionell bantningskur. Den verkar även efter att dieten är avslutad.
Om denna kur följs slaviskt kommer du att tappa allt överflödigt kroppsfett (7-20 kg).
Om du under kuren dricker en öl, ett glas vin, tuggar ett tuggummi eller äter extra mat så måste du avbryta kuren direkt.
Effekten är då borta.
Kuren kan påbörjas igen efter ett halvt år, inte tidigare. Har du kommit längre än till dag 4 kan du ta upp kursen igen efter 3 månader.
Har du följt kuren till punkt och pricka i 13 dagar ska du inte upprepa den det närmaste året. Det bör helst gå två år innan du gör den igen.
Blir du hungrig - DRICK VATTEN ( minst 2 liter /dag )
Kaffet kan inte bytas mot Te.
Du måste äta sockerbiten.

LYCKA TILL !

DAG 1, Söndag : Frukost
Lunch
Middag
1 kopp svart kaffe + 1 sockerbit
2 st hårdkokta ägg + spenat kokt i
vatten + 1 tomat
1 stor biff (250 gr) + råkostsallad
DAG 2, Måndag : Frukost
Lunch
Middag
1 kopp svart kaffe + 1 sockerbit
1 stor skiva skina=8
, skivor pålägg +
1 bägare yoghurt naturell

1 stor biff + råkostsallad
DAG 3, Tisdag : Frukost
Lunch
Middag
1 kopp svart kaffe + 1 sockerbit
+ 1 skiva toast (inget på)

2 st hårdkokta ägg + 1 skiva pålägg 
+ råkostsallad
kokt broccoli + 1 tomat + 1 frukt
DAG 4, Onsdag : Frukost
Lunch
Middag
1 kopp svart kaffe + 1 sockerbit
+ 1 skiva toast(inget på)
1 liter juice + 1 yoghurt naturell

1 hårdkokt ägg + 1 riven morot
 + 1 liten bägare keso
DAG 5, Torsdag : Frukost
Lunch
Middag
1 stor riven morot med citron
1 stor bit kokt torsk med citron
 och lite smör
1 stor biff + sallad med broccoli
DAG 6, Fredag : Frukost
Lunch
Middag
1 kopp svart kaffe + 1 sockerbit
 + 1 toast (inget på)
2 st hårdkokta ägg + 1 stor riven morot

½ kyckling + råkostsallad
DAG 7, Lördag : Frukost
Lunch
Middag
1 kopp te utan socker
ingenting
1 grillad lammkotlett + frukt
DAG 8, Söndag : Frukost
Lunch
Middag
1 kopp svart kaffe + 1 sockerbit
+ 1 toast (inget på)
2 st hårdkokta ägg + 1 skiva pålägg
 + råkostsallad
kokt broccoli + 1 tomat + 1 frukt
DAG 9, Måndag : Frukost
Lunch
Middag
1 kopp svart kaffe + 1 sockerbit
1 stor skiva pålägg
+ 1 bägare yoghurt naturell
1 stor biff + råkostsallad + frukt
DAG 10, Tisdag : Frukost
Lunch
Middag
1 kopp svart kaffe + 1 sockerbit
 + 1 toast ( inget på )
2 st hårdkokta ägg + 1 skiva pålägg
 + råkostsallad
kokt broccoli + 1 tomat + 1 frukt
DAG 11, Onsdag : Frukost
Lunch
Middag
1 kopp svart kaffe + 1 sockerbit
+ 1 toast (inget på )
1 liter juice + 1 yoghurt naturell
1 hårdkokt ägg + 1 riven morot
 + 1 liten bägare keso
DAG 12, Torsdag : Frukost
Lunch
Middag
1 stor riven morot med citron
1 stor bit kokt torsk med citron
och lite smör

1 stor biff + råkostsallad + kokt broccoli
DAG 13, Fredag : Frukost
Lunch
Middag
1 kopp svart kaffe + 1 sockerbit
 +1 toast (inget på)

2 st hårdkokta ägg
+ 1 stor riven morot
½ kyckling + råkostsallad
Råkostsalladen :
 
Finstrimla
1 kg morötter
1 kg vitkål
1 röd paprika
1 grön paprika
1 purjolök
 
Dressingen :
 
1 dl matolja
½ dl äppelcidervinäger
¾ dl socker
½ tsk salt
1 tsk salladskrydda


Koka upp dressingen och häll den het över salladen. Låt stå och dra minst en timme. Rör om då och då. Salladen förvaras i tättslutande burk i kylskåp och håller sig fräsch upp till en vecka.


Kommentarer
Postat av: Emma

du är ju GALEN! :P

2010-02-14 @ 21:21:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0