Hemgång

2008-07-28 ♥ 15:40:14
Snart blir de hemgång från Sthlm. Har spenderat en vecka här igen =) .. en underbar vecka.
Kommer aldrig släppa taget om dig, kommer kämpa tills jag får tillbaka dig, kan inte leva utan dig. Du är hela min värld älskar dig så himla mkt!

Ikväll blir de nog att umgås med Ida, vi har verkligen gått om varandra den senaste tiden, hoppas de blir fint väder i veckan för då ska vi ligga o steka i Vilsta, börjar bli badsugen också.. jag som är värsta badkrukan.

Vill åka ut och hälsa på farmor och farfar nån dag också. Ska mysa som fan med Alicias bäbis också =)

Ne nu ska jag göra mig klar måste dra till tåget snart.

Saknar dig så himla mkt redan och jag har inte ens åkt än, hatar att vara ifrån dig, förhoppningsvis går dagarna fort och snart är jag hos dig igen. Puss på dig gullefjun


Köping

2008-07-18 ♥ 15:03:15
Då sitter man i Köping hos Sanna efter en vecka i Sthlm. Längtar tillbaka till Sthlm som fan, åker förmodligen upp igen i slutet av nästa vecka. SAKNAR!

Känner så mkt just nu, men har inte lust att skriva de här.. tror jag ska köpa mig en dagbok och börja skriva.

Har sömnbrist så mitt huve bara pulserar. Inte skönt.

På måndag har man möte med en studievägledare, så man kan få igång studierna till i höst.

Ne nu ska jag kolla lägenheter ...

So Beautiful

2008-07-07 ♥ 22:59:39
Dem senaste dagarna har varit som en dröm, det var tungt att komma tillbaka till verkligheten, men jag kommer kämpa för att få drömmen sann. Jag kommer aldrig ge upp, för det jag känner för dig är obeskrivligt starkt och speciellt. Jag lurade mig själv att att jag inte kände så här för dig, men så fort jag såg dig så kom allt tillbaka. Jag kan inte tänka mig att leva utan dig. för att du kompleterar mig, för vi kompleterar varandra. vi har sagt så mycket till varandra de här dagarna, det känns som vi har hittat varandra på ett nytt sätt. Det ska vara du och jag älskling, det kommer du känna ännu starkare med tiden. Jag har mycket at bevisa för dig, mycket att bygga upp och mycket att ge, det kommer ta sin tid men i slutändan kommer det att vara värt det. för att jag vet i mitt hjärta vi har en underbar framtid att se fram emot. Så älskling tappa aldrig tron om oss för jag lovar dig att du inte kommer bli besviken.

Föralltid din!

RSS 2.0