Än är inte jobbveckan över

2009-01-30 ♥ 11:22:28
Neee.. för jag ska jobba imorron också, de e öppet hus på skolan men bara på förmiddagen som tur är.

Imorron kväll ska vi till Flemingsberg på Felipes 30 års fest, eller vi ska på middan innan, ta med Emilio och ha honom över natten =) har längtar efter de i typ 2 veckor nu. På söndag kommer Ann-So o hälsar på, har inte sett henne på hur länge som helst, så då åker Emilio och jag in till stan och möter upp henne och fikar. =)

Ikväll kommer Jessi hit och hälsar på, så jag har fullt upp ihelgen =) har sett fram emot att få sova ut men de blir juh inte så ihelgen..vet inte vad vi ska hitta på ikväll

Nu är de mindre än två veckor kvar till utraljudet.. lääängtar.  Har börjat känna bäbisen lite ibland.. hur mysigt som helst, men längtar tills Danijel också kan känna..De sägs att jag börjar se gravid ut nu iaf =)

På Måndag är de studiedag på skolan så då ska vi på utlfykt med alla barnen, åka skridskor...jag sa att jag kommer inte ställa mig på isen.. tänker inte riskera att ramla på magen, och de kan hända mig som inte kan åka skridskor...

Fick tillbaka min ansökan från komvux idag.. kom in på alla kurser jag sökt, varav en av de kurserna ville jag börja med för två veckor sen typ, fick ingen info om hur ska jag komma igång?!

Nu blev de jätte långt och kom precis på att jag glömde berätta att igår var vi på Babyland och kollade på barnvagnar ocj Danijel fastnade lite för vagnen som jag är förälskad i =)

Nu måste jag klä på mig. Älskar er <3

 Kääär. ( I annan färg)

Sovit bort

2009-01-25 ♥ 14:54:03
hela helgen typ känns de som.. igår gick jag upp vid halv fyra :S och hela kvällen var hur seg som helst.. Idag vaknade jag vid ett iaf och kände mig pigg.. håller på och städar nu...började juh förra helgen och nu ska de bli klart.. har bara vardagsrummet kvar, de jobbigaste rummet.. tyckte jag förtjänade en paus innan jag fortsätter..

Mådde jätte dåligt i fredags på väg till jobbet men tänkte att de skulle gå över.. men när jag kom fram till jobbet kände jag mig ännu värre så jag gick dit, sjukanmälde mig och åke hem igen..ska en arbetsledare verkligen få ge en skuldkänslor för att man mår dåligt och vill gå hem?! .. Nu om nångång lyssnar jag på min kropp.. allt för min bäbis <3

Tror jag kände bäbisen häromdan men de e så svårt att avgöra.. men dom säger juh att man kan känna fladder nu och jag tror att jag gjorde de.. Längtar till dom första sparkarna =)  .. 2 ½ vecka kvar till ultraljudet tiden får fortf för sakta.. jag vill se mitt lilla hjärta.. jag vill veta om de är en liten Dahlia eller Joseph därinne..tålamod är inte min starkaste sida.

Nu har Danijel strax rast ska ringa honom och sen städa klart här så jag kan sitta och vara nöjd över vad jag gjort idag =) Vill mysa och titta på en film med älsklingen ikväll.. hoppas de går nåt bra på tv.. annars får jag väl tanka ner nåt.

Jag är så glad att du står på dig gumman.. Du är stark

Älskar er <3 Ni gör mig så lycklig... JAG SKA BLI MAMMA .. kan fortf inte fatta de

Fryser

2009-01-22 ♥ 11:37:11
som satan..vill bara krypa ner under ett täcke och mysa med älsklingen som är ledig idag.. men jag måste juh gå o jobba. Väntar på att Danijel ska skjutsa mig till pendeltåget.

Exakt 3 veckor kvar till ultraljudet.. tiden går fort men kan de gå liite fortfare tack =)

Nu finns faktiskt magen där hela tiden från morgon till kväll innan tog de en liten stund på morgonen innan de kom ut igen.. haha låter sjukt men de va så.. men nu är den ute hela tiden.. men jag längtar efter en lite större bula..

Snart helg.. ska se till att städa klart lägenheten blir så irriterad när den är halvt klar annars vet jag inte vad jag ska göra.. längtar till nästa helg när vi ska passa Emilio =)

Måste bara skriva några rader till en vän. Du är stark, ta inte skit, stå på dig istället, jag vet att du kan de. Du vet att du inte är nåt av de han kallar dig för, du är för bra för honom och jag vet inte vad mer du kan göra för att bevisa honom de. Jag vet att du inte vill ge upp men du måste säga ifrån till hans skit snack annars kommer han inte sluta.
Älskar dig gumman, finns alltid här för dig <3

Gullefjun <3 Du är bäst!

Tiden springer iväg

2009-01-19 ♥ 10:30:02
Helgen gick alldeles för snabbt och nu är de måndag igen.

Har tvättat och städat en del ihelgen... haft besök av Jessi&Johannes, vart på bio och hälsat på Danijels föräldrar.
Ajuste får inte glömma att jag satt fem timmar i telefon med Jessica också.. haha

Den 31:a blir de 30-års fest för Felipe.. vi ska dit på middagen innan och sedan är de vi som är barnvakterna =) och Emilio ska sova hos oss...de blir bra övning för oss =) Haha..

Går in i v.16 imorrron.. nu tycker jag att veckorna bara försvinner.. men de känns fortf som att de e några veckor kvar till mitt UL.

Lämnade in en ledighetsansökan till min chef i fredags.. Danijel och jag ska försöka åka utomlands på sportlovet.. sista gången vi kan åka helt själva juh.. så jag hoppas att vi kommer iväg... Jag vill till solen ;)

Ush nu snöar de... SLUTA.. jag vill ha vår nu!!

Ska göra mig iordning och åka till jobbet..

Älskar dig mitt liv. Jag är så himla lycklig med dig <3

åååååhhh <3

2009-01-14 ♥ 20:52:16
Fick hem min angelsound idag.. tog en liten stund men sen hitta jag bäbisens hjärta..=) De va så himla underbart att höra min bäbis hjärta.. kan inte ens beskriva de..bästa köpet någonsin.

Man börjar verkligen förstå mer och mer att de ligger en bäbis där inne och växer.. längtar så till i sommar, men jag ska verkligen njuta av graviditeten, för du min lilla älskling är ett mirakel med en stark vilja.

Jessi förlåt jag glömde ta bilden innan jag åt så får ta den imorron istället.

Såg att min blogg blivit lite populärare, men de e väl ingen idé att fråga vilka som hittat hit för ingen kommer ändå svara. Konstigt att man helt plötsligt blir intressant för att man är gravid. Jag tycker själv de är jätte kul att läsa gravidas eller folk som har fått barn´s bloggar.

Ska ringa min BM imorron, har nog järnbrist.

Jag är så lycklig, den lyckligaste. Du och våran bäbis är mitt allt älskling <3

tröööööööööööööött

2009-01-13 ♥ 23:57:09
Börjar undra om jag har järnbrist ..måste ringa min BM o kolla upp de.

Har inte orka skriva för att jag vart så trött.. de e jag fortf men nu tar jag mig ork till de

Kan man bli glömsk i början på en graviditet? Jag tror att de har drabbat mig iaf.. duschade och rakade benen idag, trodde jag ..ills jag en timma senare såg att jag bara rakat ena benet... smart ass =P

Magen börjar växa.. de e så himla mysigt =) men måste dölja den på jobbet några veckor till vill inte att föräldrarna och barnen ska veta fören jag vart på UL och sett att allt är bra...

Har beställt en angelsound, med den kan man lyssna på bäbisen hjärtljud och fosterrörelser hemma =) så den borde komma imorron.. längtar tok mycket.

Ne nu börjar datan göra mig illamående.. ska krypa ner breve Danijel tror jag.

Älskar dig mitt liv <3

Helg

2009-01-10 ♥ 15:10:28
Sanna - Crunchy är som musli typ =P

Ush va trött jag var när jag vaknade idag..och jag har fått jätte svårt att somna om nätterna, skit irriterande.

Men jag har vart lite duktig idag och plockat undan lite och maten är klar.. väntar bara på att älsklingen ska komma hem, vilket han borde göra när som helst.

Jag har lust att gå på bio ikväll..får se va Danijel har lust med ..

Nu börjar i förstå mer och mer att vi faktiskt ska få en bäbis =) känns så j*vla underbart =) .. De är så mysigt och sitta och titta och prata om vad vi ska köpa..längtar tills vi kan börja handla in allt =)

Ni som har fått barn.. hur många rutin UL gjorde ni under hela graviditeten?

På tisdag går jag in i v.15 .. fast de känns som tiden står stilla går den riktigt fort =)

Älskar dig mit liv <3

Äggfrukost

2009-01-09 ♥ 11:11:06

Första dan på jobbet igår.. de va faktiskt otroligt skönt och kul att jobba igen .. tiden går mycket fortfare när man jobbar =)

Sitter och väntar på min frukost nu.. blev jätte sugen på ägg osså lite crunchy

Graviditeten börjar kännas mer och mer verklig nu, nu börjar man förstå att de faktiskt växer en liten bäbis i mig. Jag längtar så himla mycket till mitt UL, ni kommer få se mig tjata om de tills de är dags den 12 Feb. Och magen har juh börjat komma snart syns de nog ganska tydligt =)

Ne nu ska jag äta min frukost, klä på mig och kila till jobbet.. Sen är de helg :D

Älskar dig mitt liv <3


Frisk

2009-01-08 ♥ 00:20:31
Stannade hemma från jobbet idag, kände mig sämre igår kväll igen men nu mår jag bra =) SKa bli kul att träffa alla barn igen men ser inte fram emot att vara ute i kylan.. ska klä på mig lager av kläder imorron...

Vi var och åt på Kina idag... brukar inte friterad kyckling ingå i 3 små rätter? De gjorde de inte där och jag som var så sugen på de..

Vi har precis kommit upp ur badet, de va riktigt mysigt.. låg pratade om vilken typ av vagn vi vill ha och annat smått o gott om bäbisen... LÄÄÄÄNGTAR så till ultraljudet.. och jag spricker av nyfikenhet snart.. vad gömmer sig där inne? flicka eller pojke? ...

De bästa av allt är att magen har börjat titta fram nu..hur mysigt som helst =)

Ne tror jag ska äta lite crunchy och försöka lägga mig... börjar 12.30 imorron men gillar att ta de lite lugnt hemma innan jag går till jobbet.. Måste vika tvätten innan jag går också. Kom ihåg!

Danijel jag älskar dig <3

Maginfluensa

2009-01-06 ♥ 13:34:55
Som om jag inte spytt nog under mina veckor som gravid.. när mitt illamående väl släpper blir jag magsjuk istället.. spydde typ upp allt jag åt o drack igår.. mår en aning illa idag också... Sitter och dricker en blanding av vatten salt och socker var tionde minut.. Yummie.. or not!

Ne ush nu orkar jag inte de här mer ska lägga mig på soffan och tycka synd om mig själv.

Älskar dig Danijel <3

Bäbiskläder

2009-01-04 ♥ 22:20:35
Tack för kommentarerna =) Men glöm inte att skriva namn..de är kul o veta vilka som kommenterar =)

Tänkte visa er dom få bäbiskläder vi äger..Allt har vi fått haha =P


 Från mamma när hon var i Frankrike förra året tror jag

 Julklapp från Franrike från min lillasyster Emma

 Julklapp? från min lillasyster Jessica ( och inte Johannes =P )


 Bäbisens spjällsäng..mina väskors hem för tillfället ;)

Sunday

2009-01-04 ♥ 13:59:56
Först ska jag svara på en kommentar som jag tror var från Sanna =P Dahlia uttalas Dalia...Danijel och jag håller på och diskuterar om vi ska stava de med på h eller inte... jag tycker de är mkt snyggare med h.

Inatt drömde jag att vi hade fått våran bäbis.. en liten flicka.. åå vad jag längtar speciellt till Ultraljudet. vill bara se våran lilla älskling och h*n mår bra och förhoppningsvis få veta kön. Bara några veckor kvar.. de går fort.. hoppas jag

Nu börjar dom här "spökveckorna" komma när man inte känner sig gravid fast man är de... men jag tror att magen börjar titta fram lite nu iaf =)

Om 3 dagar är de tillbaka och jobba.. ska faktiskt bli kul.. saknar mina barn. Men de kommer bli så jävla kallt att vara ute.. ska ta med mig ett ton extra kläder och lämna på jobbet. Ska också prata med min chef i veckan, min provanställning går ut i feb så vill veta hur jag ligger till,..Håll tummarna för att jag får fast!

Häromdan var jag duktig och sökte lite kurser.. några barnskötar kurser, bara för att de äår kul till i vår och så nu till slutet av Jan sökte jag Socialpsykiatri,, så vi får se om jag kommer in.

Idag ska jag ge mig på en ny maträtt: Gotländsk lammgryta.. Hoppas den blir bra! Jag gillar egentligen inte lamm så jag hoppas verkligen den blir god. Åt jätte gott lamm på nyårsafton.

Danijel Jag älskar dig <3


Bilder

2009-01-02 ♥ 19:13:46
Hittade två bilder på mig och Alicias dotter Kayla =)





Åå va jag längtar efter min lilla Dahlia eller lilla Joseph <3

Väntar fortf på kommentarer om namnen..( Läs inlägget nedan)

Idag har jag vart jätte duktig.. städat och donat.. nu håller jag på med maten och Danijel kommer hem snart

Älskar dig mitt liv <3

Städdag

2009-01-02 ♥ 12:53:13

Inte ens när man skriver att man väntar barn får man många kommentarer. YOU SUCK.. men tack till ser som skrev =)

För över ett år sen blev jag helt förälskad i ett flicknamn, Amira men sen nu jag blev gravid tyckte jag inte att de lät lika fint längre då kom svärmor med förslaget Dahlia...gillade de inte först, varken jag eller Danijel men nu älskar vi de. De är ett unikt och vackert namn... Vilket av dem gillar ni bäst?

Illamåendet verkar inte vilja släppa helt.. de har blivit mycket bättre men jag vill att de ska försvinna helt.. har börjat få huvudvärk ganska ofta också.. e de vanligt när man är gravid?

Igår låg jag och Danijel pratade om vad spännande de är att inte veta om de är en flicka eller pojke som ligger i min mage, vi bara längtar tills vi får gå o kolla de.. hoppas veckorna går fort nu =) Ska på rutin UL nångång o Feb..

Vi fick en jätte gullig dräkt och tröja av Jessi&Johannes igår..mina systrar e så himla glada och stolta att dom ska bli mostrar =)

..............................

Jag har vart så extremt lat dom här dagarna jag har vart hemma nu i jul.. jag har fortf inte packat upp alla mina kartonger från Märsta.. tror dom har stått där i typ 2 veckor minst..så idag har jag gjort en att göra lista:

1. Packa upp kartongerna
2. Plocka undan i lägenheten
3. Dammsuga
4. Laga mat

Så efter Våra bästa år sätter jag igång.. Danijel slutar 19.30 ikväll så allt hinner bli klart tills han kommer hem

Ush snart börjar man jobba igen.. den här ledigheten har gått alldeles för snabbt. Hoppas jag kan få ledigt nu under terminen så vi kan åka utomlands innan bäbisen kommer.

Danijel jag älskar dig <3 Du gör mig så himla lycklig


RSS 2.0