Shopping lista

2010-04-30 ♥ 10:40:26

Som alltid skriver jag in min shopping lista till Ullared här :)

                                  Yosef:

* Top to toe wash                 * Nivea Sun pocket size
* Våtservetter/Tvättlappar    * Barnplåster

* Regnkläder/Galonvantar     * Strumpor Anti halk
* Mössa/Keps                       * Shorts/Badbyxor                     
* 4-5st Bodys Strl.86            * 2-3st kortärmade bodys Strl.86 
* Piketröjor                          * 2-3st tjocktröjor Strl.86
* Pyjamser Strl.86                * Kläder Strl.92
* Heltäckande hakklapp

* Flaskborstar                       * Simringar
* Hink,Spade,Former             * Termos till burkmat
* Leksaker                            * Parasoll till vagn
  

                                  Hem:

* Disktabletter                      * Fotoalbum
* Hand/fot avtryck                * Handdukar
* Sodastream smaker


Jag själv vill i princip ha en helt ny garderob så ingen ide att jag skriver en lista. Har sett en skit snygg handväska där som jag hoppas finns kvar... de va länge sen jag köpte en handväska.




Barnstol

2010-04-25 ♥ 12:26:37
Hittade världens gulligaste barnstol på City gross igår. Kunde inte motstå den och nu har Yosef nåt att sitta i på balkongen =)


Hahaha

2010-04-23 ♥ 19:13:02

Polisen meddelar att man gripit några av Usama bin Ladens släktingar. De personer som nu sitter i säkert förvar är Usamas mor-Marme Laden och de två bröderna-Choko Laden och Remou Laden. I lördags kväll tillfångatogs även hans syster-Pina co Laden. Nu spanar man efter hans kusin-Sal Laden och hans senile farfar-Var Fan Var Det Jag


Datum spikat

2010-04-14 ♥ 23:12:33
Den 3:e Maj åker vi till Ullared :D ... De blir nog bara jag,älsklingen och Yosef.

Läängtar som en tok

Tisdag

2010-04-14 ♥ 10:35:54
Igår var en bra dag, vaknade upp med ett städhumör så jag städade hela lägenheten och tvättade lite. Lagade lunch, gjorde iordning oss och gick ut och mötte Nina&Vincent. Efter en stund i lekparken gick vi till Solna centrum och där mötte vi uppp Ann-Sofie.  Vi ska inte ens tala om vad hon gjorde i Solna =P
Sen igår kväll hade vi mys här hemma framför tv'n.

Idag fortsätter solen att skina, man blir på så bra humör, så efter Yosef ätit lunch ska vi ge oss ut, får se vad vi ska göra. Ann-Sofie ska till Solna idag också. Tror älsklingen skulle byta däck på bilen idag efter jobbet.

Jag ska ta och fixa balkongen idag så de blir lite mysigt där ute också =)

Igår lyckades Yosef backa nåra meter, de har inte gjort förutså nu kommer han nog krypa snart.. blandade känslor inför de.. haha =P nee de ska bli kul. Min lilla bäbis börjar bli stor nu =)

Ullaredsresan blir av tidigare, vi hade tänkt att åka en fre,lör en sön men pratade med Nina (som är där en del) och de är bäst att åka mitt i veckan så vi ska åka en tis eller ons istället. Har kollat datum när älsklingen är ledig nu får han bestämma vilket av datumen vi ska åka :D Ska bli såååååååå kul

Nu ska jag äta frukost

Åhlens

2010-04-13 ♥ 19:04:55
Igår var vi en sväng på Åhlens i Sumpan, ut kom vi med detta:



 Visst e dom söta? =)

Varning för ...

2010-04-12 ♥ 00:14:17
ett sentimentalt inlägg...

Sitter här och tänker på min familj, de kommer säkert bli ett rörigt inlägg som man inte förstår så mycket av men måste få skriva av mig lite.

I min familj står vi inte varann så nära, tycker inte jag iaf. I perioder är jag och Jessi tajta och pappa står mig nära fast vi kanske inte pratar så ofta. Jag trodde att när Yosef kom skulle vi få mycket bättre kontakt, mina föräldrar fick ett barnbarn och mina systrar fick en systerson, de va något stort. 4 månader efter att Yosef kom fick jag en systerdotter, som jag bara sett ett fåtal gånger och bara i några timmar varje gång. Jag trodde verkligen att vi skulle få mycket bättre sammanhållning, jag menar jag vill juh också stå mina föräldrar nära och så klart mina systrar (+syskonbarn) men de känns snarare som att vi bara försvinner ifrån varann. Jag vet inte vad vi ska göra för att få bättre sammanhållning men så här vill jag inte ha de och så här sällan vill jag inte vi ska ses. Vi bor bara 1 - 1 ½ timma ifrån varann men de känns som att vi bor på varsinn sida av Sverige. Jag är lika skyldig som ni är, jag skyller inte ifrån mig.
De måste bli bättre än så här, hur svårt ska de vara?!

Jag saknar min familj !!!


Han sa mamma

2010-04-11 ♥ 11:08:28
Insåg precis att jag inte berättat att Yosef sa mamma för ungefär en månad sen. Jag var på väg ut ur vardagsrummet och då blev han ledsen och började säga mamma. Sen dess har han kallat både mig och älsklingen för mamma. Han har försökt att säga pappa nu i ca 2 veckor men, låter så himla gulligt.

Krypandet närmar sig, nu ställer han sig på knä så nu är de bara tekniken som fattas. Sen blir de full rulle har jag förstått, så jag njuter faktiskt lite av att han inte kan krypa än men hoppas ändå att han lär sig de snart.


I fredas var vi och lunchade med Ann-Sofie och Johan, efter lunchen tog vi en liten runda på stan. Ann-Sofie kunde inte motstå att köpa en jacka till Yosef så snäll som hon är. Han kommer se så tuff ut i den i höst ;)




Om en vecka åker vi till e-tuna på en sen påsk middag, ska bli så mysigt att umgås med familjen hela dan. Synd att man inte hinner träffa vännerna också.


Imorron ska de vara soligt och min älskling är ledig =) så imorron ska vi ta en promenad tillsammans och bara mysa utomhus

Nu ska pussa sönder min prins

Glad påsk

2010-04-10 ♥ 18:32:17
Vi gav juh så klart Yosef ett påskägg förra veckan...

 Med majskrokar i =)


Senaste blöjtårtan

2010-04-10 ♥ 00:40:42
Enkel blöjtårta till en liten pojke



Ullared

2010-04-07 ♥ 11:16:59
Nu har vi bestämt en tripp till Ullared i slutet på Maj. Längtar som en tok. =)

De ska inhandlas sommarkläder till oss alla förhoppningsvis, Yosef lär de nog inte bli några problem att hitta till iaf =P ... Ska också ladda upp med regnkläder till dagis sen, vad är de mer man behöver ha på dagis?

Skulle vara så skönt att komma dit nångång när de är mindre folk men den turen lär man väl inte ha.


Idag skulle vi gått på mammagrupp men Yosef var dålig i magen igår så vill inte riskera att smitta dom andra barnen om han nu är magsjuk... de kanske är en tand på g.. vem vet?!

Nu har jag en bajsblöja som väntar.

Älskar mina killar över allt annat <3


RSS 2.0