Huvudvärk

2008-02-29 ♥ 19:45:47
Idag har jag jobbat hela dan, de har vart så lugnt och ingen stress alls. Dessvärre har jag haft huvudvärk hela dagen, och de gör inte saken bättre av att sitta framför datan, men jag håller på och skriver in de sista till mina skoluppgifter de måste in idag, så nu tog jag en paus för att skriva några rader.

Kanske ska börjar jobba som ledsagare åt två syskon på 7 och 8år. Varje lördag söndag i cirka 4 timmar, de e jävligt bra betalt. Får se hur de känns när man träffar familjen.

När vi ändå var inne på skolan så kan jag juh berätta att min kurs slutar idag, så nu när jag är med uppgifterna är jag klar med kursen, då är de bara och vänta o se vilket betyg man får. Hoppas på ett VG.

Ihelgen ska jag bara ta de lugnt, imorgon ska jag plocka lite här hemma, ligger saker överallt, och jag ska plugga matte och de måste jag göra på söndag också.. måste köra på lite annars går de för sakta, o nu när min andra kurs är klar och nästa börjar inte förns på måndag kan jag lägga ner lite mer tid på matten.

Ush va trött jag är. Skulle kunna sova nu, ska snart gå o mysa med Danijel <3

Vilka är ni som läser? Jag är nyfiken juh

Hörs senare kanske..

Hoho

2008-02-28 ♥ 21:32:04
idag har de vart fullt upp.. först jobbade jag 4 timmar på Grand, sen gick jag o möte upp Alicia och en stund senare kom Jessie och Emilio. Vi gick o fika, koll alite kläder.. och gick runt lite överallt, hamnade i slussen o sen skanstull, gående. Så de har vart bra med promenad idag. Har iaf vart en jätte trevlig dag.

Om ni är nyfikna, så ska Alicia få en dotter =)

Känner mig jätte trött efter allt gående, känns som jag fikat massor idag också. Köpte två linnen och en kokbok med lite libanesisk mat också.

Äntligen har folk svarat på sina mejl och jag kan göra klart mina uppgifter, men de tror jag inte jag orkar idag, gör de imorron efter jobbet.. fast jag ska juh jobba hela dan, kommer va trött.. men de måste in imorron så.

Ska börja kl.8 imorron, men tror jag ska gå dit senare, behöver ringa till KS och deras telefontid startar 8.30 så kan jag juh bara åka direkt efter. Tror jag gör så.. måste verkligen ringa dit, orka vänta till måndag.

Ajja nu ska jag gå o mysa med Danijel, har knappt sett honom idag.

Helt slut

2008-02-27 ♥ 18:00:18
Jobbade 6 timmar på Grand idag, de var jätte lugnt och kommer fortsätta vara de.. så himla skönt att inte behöva stressa ihjäl sig. Imorron ska jag jobba 4 timmar sen ska jag fika med Alicia o Jessie.. Imorron får Alicia reda på könet på sin bebis,, så himla spännande.. jag tror på en flicka..men alla andra tror på en pojke.

Ush vill bara gå o duscha o slänga mig på soffan.. Men måste plugga lite... flera uppgifter som ska in på fredag, dumt att folk inte svarar på sina mejl!! Jag behöver svar juh ..

Måste kolla lite jobb också.. Har bestämt mig för att om jag blir tvungen att jobba på Grand i sommar också tänker jag bara jobba 6 timmar om dagen.. de räcker för mig.. ska juh plugga också under sommaren...Måste börja spara nu till våran utlandsresa.. bara längtar tills vi får komma iväg igen.. förhoppningsvis med Jessi&Johannes..

Mamma köpte en skit nsygg väska till mig i Paris idag  =) Längtar tills jag får den.. hoppas Jessi hittar nån snygg i England också .. =P

Ajja nu ska jag ta tag i mitt pluggande så jag får de gjort...

Byebye

Hemma igen

2008-02-26 ♥ 19:32:24
Passade Emilio i cirka fem timmar... han är bara för gullig, skrattar och ler så gott som hela tiden..=) Sitter gärna barnvakt åt honom igen.. Jag var faktiskt den första personen som satt barnvakt åt honom också, hedrad eller vad ;)

Grand ringde idag,s ka jobba lite imorron och på torsdag o hela dan på fredag. Måste plugga lite imorron, och på torsdag kommer Alicia därför kan jag bara jobba halva dagarna.. men de e juh pengar de också =)

Köpte en kokbok idag, tog en sväng ner till forum nacka med Emilio, och åhlens hade bokrea, en jätte tjock kokbok som tidigare kostat 349kr kostade nu 99kr men bara i tre dar.. så jag slog till direkt =) NU jävlar ska jag börja laga lite mer mat.

Kommer nog också börja jobba som ledsagare för en 14-åring, fast de e bara 13 timmar i månaden, men som sagt de e juh också pengar ;)

Ne nu ska jag kolla på Vänner och fika med Danijel, sen ska han iväg en liten stund och jag måste plugga.

Återkommer senare

 Emilio

Morn morn

2008-02-26 ♥ 09:34:37
Sitter här och vaknar till lite, ska försöka röra mig till Jessie vid tio. Ska bara klä på mig och dricka kaffe först ;)

Idag och imorgon är Danijel ledig så jag hoppas att han är hemma ikväll när jag kommer.. så vi får se något av varandra idag iaf...

Nu ska jag gå o pussa på min älskling och göra mig klar..


Ha en bra dag

Sussa

2008-02-26 ♥ 00:32:50
är de dags för nu, har softat framför tv'n med korsord hela kvällen, känner mig helt slut nu. Ska juh upp skapligt också och åka till Jessie och passa Emilio.

Kan man kolla hur många som besöker ens blogg här? hittar inte den funktionen nånstans.
Vill juh veta om nån läser.. Skriv gärna en rad om ni hittar hit =)

Ajja nu är jag jätte trött, ska gå o lägga mig..

God natt

Hur Bortskämd Är Du ?!

2008-02-25 ♥ 19:15:59

Jag har en :
[x] Mamma
[x] Pappa
[ ] Styvmamma
[x] Styvpappa
[x] Styvsyskon (plastsyskon)
[ ] Bror
[x] Syster
[ ] Brorson
[ ] Systerdotter
[x] Mobiltelefon
[x ] eget badrum
[x] eget rum
[ ] swimmingpool
[ ] Hot tub
[ ] gästrum
[x] Dator
[x] TV
TOTAL: 10

[x] en säng lite större än normalt (Minst 1 m bred)
[x] Mer än 4 par skor
[x] Solglasögon
[x] Klocka
[x] mp3spelare/iPod
[ ] en fungerande PS2 (har PS3 räknas inte det?)
[ ] Nintendo Wii
[ ] Xbox som funkar
[ ] Nintendo 64 som funkar
[ ] Gameboy/ Advance
[ ] Gamecube
[ ] nintendo ds
TOTAL: 5

[ ] Poker-bord
[ ] Basketkorg
[ ] Hockeyspel
[ ] Biljardbord
[ ] pingisbord
[ ] Fooseball (fotbollspel)
TOTAL: 0

[x] Nattduksbord
[ ] Stereo på rummet
[x] CD spelare (DVD)
[ ] Har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/ AE
[x] Dina föräldrar har gett dig kreditkort/atm kort
TOTAL: 3

[x] Jobb/sommar jobb (extra jobb)
[ ] Shoppar minst en gång i veckan
[x] har dyr parfym
[x] AIM/MSN
[x] Kamera/video kamera
[x] Telefon
TOTAL: 5

[x] Skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling
[ ] Gitarr/trummor/basgitarr
[ ] Piano/Keyboard
[ ] något annat instrument
[x] varit på en kryssning
[x] rest utomlands
[ ] haft en personlig tränare
[x] dyra smycken
[x] träffat en kändis;
TOTAL: 5

[x] Platt/locktång
[ ] har varit i en slagbur, som är till för baseboll
[ ] har 1000 spänn på dig just nu (På kontot!?)
[x] kreditkort, debetkort eller bankkort
[x] rest i Europa
[ ] Varit på Hawaii
[ ] Varit i USA
[ ] Varit i Asien
[ ] Varit i Australien
[ ] Varit i Afrika
[x ] Varit i Sydamerika (Brazil)
TOTAL: 4

[x] Föräldrarna har bil
[ ] Jet ski/båt
[ ] Husbil/vagn
[x] Jag har en bil (Danijels bil är min bil)
TOTAL: 2

[x] Hemmagjord mat nästan varje dag.
[ ] suttit i en limo
[ ] suttit i en helikopter
[ ] äger en videokamera
[ ] egen laptop
[x] egen dator
TOTAL: 2

TOTAL SUMMA:36

1-23 = Ghetto-kid
24-33 = vanlig
34-40 = bortskämd brat (Ojdå)
41+ = uppeklassens snobb


Brun utan sol

2008-02-25 ♥ 16:32:49
fick juh de av Gabi i julklapp men den har bara legat i lådan sen dess, så nu har jag prövat den. Hoppas den är bra. fast jag litar nog ändå på att Gabi vet att den är bra.
Om det ser bra ut i ansiktet ska jag smörja in benen också, dom om något behöver också lite färg. ;)

Karin verkar inte ha något batteri i mobilen så de blir väl att sitta hemma =/ ..


image16

Duschat

2008-02-25 ♥ 16:08:31
skickade iväg ett mess till Karin förut och kollade om hon ville ta en fika när hon slutat, hon slutar när som helst så hon borde väl höra av sig snart ..  men hon har säkert planer så jag får sitta hemma och ruttna.

Några mer uppgifter börjar bli klara, börjar få svar på mina mejl. Vill sätta igång med VG uppgifter men väntar på ett svar från min lärare. Hoppas hon svarar idag, de ska juh in senast på fredag.

Har som vanligt pratat med Alicia, vi pratar typ 30 ggr om dan, frågan är vad vi pratar om varje gång? Vi har juh hållt på så här några år också. Fast de e ingenting mot Danijel och Sebastian dom har pratat dagligen i över 20 år. Hör och häpna !!

Prövade en ny maträtt igår, italiensk kycklingpasta, den var inte äcklig men intte heller wow, men Daniel gillade den =) Ikväll blir de torskpinnar och ris med fiskdressing.. Yummie.

Nu ska jag klä på mig utifall Karin har tid med mig, måste verkligen komma ut lite, så håll tummarna för att hon har tid.

......

2008-02-25 ♥ 13:52:03
Vill hitta på någonting, men vad? SKa man kanske ringa till Karin och kolla om hon vill ta en fika efter jobbet?!

Har lite mer att plugga men de skulle jag hinna göra innan hon slutar. Danijel slutar juh inte förns åtta ikväll =/

Ush va tråkigt de är. Måste fan skaffa mig ett jobb, de här är inge roligt längre.

Funderar på att köpa en motionscykel tills jag har råd att köpa min orbitrek elite och de kommer juh dröja. En motionscykel måste juh ändå ha någon bra funktion, eller?
Måste gå ner några kilo, nu har de gått för långt.

Väntar

2008-02-25 ♥ 12:37:13
på att Våra bästa år ska börja, det är fan världens sämta serie men ändå kan jag inte sluta titta, har fan föjt skiten sen jag gick i åttan. De är typ mitt dagliga nöje.

Har pluggat lite nu, skickat iväg lite mejl så nu kan jag inte fortsätta på de uppgifterna förns jag fått svar. Tror jag ska börja på VG- uppgifterna sen, måste ringa ett samtal om en uppgift också som ska vara klar idag.

Vill hitta på någonting idag, de är så fint väder, men vad ska man göra?! Lär juh bli att jag får sitta hemma igen.

Imorgon och på onsdag är Danijel ledig =) .. Men imorgon ska jag till Jessie och passa Emilio medan hon ska fixa en sak.. Gullungen, han är så jävla söt.
På onsdag ska jag försöka åka till biltema med Danijel, vill köpa en receptbok därifrån men de är en bit att åka, tror inte han vill åka dit för bara en receptbok.. men ska försöka övertala honom.

Jaja, ska väl ta och äta lite frukost, är så dålig på de. Kanske plugga lite matte också. Ska juh träffa min mattelärare på onsdag så borde nog plugga lite mer innan dess.

Later

God morgon

2008-02-25 ♥ 10:53:09
Känner mig ganska seg, hade svårt att somna inatt och svårt att sova nu på morgonen eftersom Danijel ptratade i telefon, för er som inte vet så typ skriker han när han pratar i telefon. Alltid lika jobbigt.

Ska ta och sätta på lite kaffe snart.. vet inte vad som hänt med mig, måste vart sen mamma var här och de fanns kaffe på mornarna annars brukarjag aldrig dricka kaffe på mornarna, nu känns de som att jag inte kan börja fungera förns jag fått mitt kaffe.   Helt onödigt vetande.

Solen skiner ute och de ser jätte skönt ut, jag borde verkligen ta mig ut på en promenad runt Råsta sjön, men jag är så dålig på sånt... kan få utmi själv en två gånger sen går de inte mer. De är därför jag vill ha en Orbitrek, då kan jag bekvämt träna här hemma =)

Har en del samtal att ringa idag, och lite skoluppgifter att göra men det känns bra att ha något att göra istället för att vara helt uttråkad.

Idag har Jessi åkt till England och mamma till Paris, och båda ska kolla efter handväska till mig =)

See you later

image14

Konserter

2008-02-24 ♥ 20:39:47
Har börjat gilla Chris Browns musik som satan. är helt galen i hans låt With you, tok lyssnar på den.
Och han kommer till Sverige den 14:e Mars och ska spela på Berns. Jag vill se !!

Sen kommer Rihanna sen 12:e Mars, henne vill jag också se.
Är inte så rik så att jag kan gå på båda, egentligen inte på nån utav dom, men jag har fått räkna om min ekonomi denna månad så nu har jag iaf lite att klara mig på. Men måste ta mig hem till E-tuna också.
Ajja får se hur de blir med konserterna, ska prata lite med Karin, vi gick juh på ett par konserter tillsammans förra året.

Ajja nu ska jag ringa mamma och Jessi och önska dom en trevlig resa.


         
Chris Brown                         Rihanna

Ush

2008-02-24 ♥ 20:08:12

Häromdan stog de i tidningen om paret som lät sin 5 månader baby dö av svält. Idag står de om två föräldrar som har grovt misshandlat sin 2 månaders baby I Gävle.
Hur kan folk göra sånt mot sina egna barn? Jag förstår verkligen inte det.
Hur kan folk som inte ens förtjänar att ha barn få barn medan  vi som aldrig någonsin skulle lägga så mycket som ett finger på våra barn, vi som skulle göra allt för våra barn istället måste kämpa för att få ett barn ( vissa utav oss iaf).
 Det är tragiskt. Tyvärr.

image10
Här är min gulleunge Emilio, som jag ska passa på tisdag.


Aldrig någosin

2008-02-24 ♥ 19:40:05
ska jag jobba som slaktare eller någit liknande. USh, Danijel hade köpt en färsk kronkyckling och sa han till mig att ta bort skinn och ben och sedan skära bort köttet och steka det. Inga problem tänkte jag. Men ush de var så vidrigt, ibland fick jag för mig att fågeln levde, hade jätte svårt att få bort köttet och sedan kändes de jätte äckligt att äta kyckligen. Så nej de gör jag inte om igen.

Vet inte om jag skrev de tidigare, men har pluggat en del idag igen, nästan klar med mina uppgifer, och denna kurs är snart klar. Tiden går så fort. Har en del samtal och en del mejl att skicka imorgon så jag kan göra klart uppgifterna. Ska också ringa till Karolinska och kolla hur de går med min tid egentligen.

Har precis vart nere i tvättstugan och slängt in all tvätt, de är så skönt att få de gjort. Lägenheten vart städad i fredag, tvätten gjord ikväll. Vi har ätit och jag har diskat upp allt. Underbart!!

Måste försöka ta tag lite mer i matten i veckan också, visst jag ska ta de i min takt denna gång, men jag har latat mig lite me det. Har haft tid men bara inte orkat.

Känner att jag vill skaffa mig ett vettigt jobb, hoppas de kommer in något bra i veckan. Är så trött på alla skit jobb och extra anställningar, nu är de f*n dags för nåt bättre. I värsta fall så får jag fortsätta me skit jobben till efter sommarn för sen är jag juh iaf färdig utbildad barnskötare. Huvudsaken att vi kommer utomlands efter sommarn och att jag kan betala bort mina skulder.

Ne nu ska jag kolla runt lite. Tror jag skriver lite för mycket ibland =P

God eftermiddag

2008-02-24 ♥ 15:21:10
Sov riktigt länge idag, gick upp, softade och plugga lite. Känns skönt att få något gjort.
Ikväll ska vi tvätta också.

Igår kväll hände inte alls mycket. Det var en riktigt tråkig lördag, ville hitta på något men fanns juh inget att göra. Så vi kollade på The pacifier och myste. På söndagar känns de mer acceptabelt att ha tråkigt, undrar varför de är så?.

Imorgon åker mamma till Paris, hoppas hon hittar en skit snygg väska till mig, och Jessi åker till England, kanske skulle be henne också leta efter en väska till mig =P haha kan aldrig få nog av väskor, har typ 11 st men de är inte ens mycket.

Jag bara längtar tills vi åker utomlands efter sommarn, förhoppningsvis med Jessi&Johannes och pappa kanske. Vart de bär av, vet vi inte, de gör att man längtar ännu mera. Men resa ska vi, om jag så måste jobba på Grand hela sommarn igen så gör jag de. Det äre värt, vi hade de juh så skönt i Turkiet. Fast i år vill jag nog åka längre än en vecka iaf om vi åker med sällskap.

På torsdag kommer Alicia till Sthlm, hon och Timo ska kolla kön på deras bäbis, jag tror det är en flicka men alla andra tror tydligen det är en pojke så vi får se på torsdag. =)

Tror faktiskt jag ska fortsätta plugga nu. Danijel kommer hem om cirka en timma och då blir de inge mer pluggande.

Puss på er

Bjuder på några Turkiet bilder.


Lilla poolen                  Stranden                  Maten                         Sista Middagen

Tråkigt

2008-02-23 ♥ 15:26:57
Känner mig ganska uttråkad, har pluggat lite barnskötar grejjs, finns mer att göra men orkar inte mer idag, fortsätter imorgon istället.. Kanske tar och pluggar lite matte istället. Duktig som jag är.

Städa gjorde jag igår, tror inte att de finns något på tv, och jag kan inte ta mig nånstans. Suck.
Hoppas på att Alicia kommer idag, men de beror på om Timo ska till Sthlm eller inte. Hoppas!

Danijel slutar vid halv sex så några timmar till fårjag sitta här för mig själv. Helger suger nu för tiden tycker jag, finns typ aldrig något att göra.

Skulle behöva färga mina ögonbryn, men de orkar jag inte nu.

Ajja ska nog räkna lite matte så har man gjort ännu mer nytta idag, ta något och äta också.

Tjingeling

Hallåå

2008-02-23 ♥ 11:21:25
Tycker alla skaffar sig en blogg nu för tiden, så jag vill också ha en. Fast jag brukar vara jätte dålig på att uppdatera men får försöka bättra mig på den fronten.

Så vem är jag? Utifall några nya människor hittar hit. Jag heter Annica ( som ni säkert redan förstått ) fyller 22 i Juni och bor sedan 2 ½ år tillbaka i Sthlm, är född och uppvuxen i E-tuna. Där har jag min familj mamma, pappa och tre systrar och några kära vänner. Jag bor med min pojkvän Danijel som blir 27 i Augusti i en tvåa i Sumpan. Danijel och jag träffades i Nov -05, aldrig har jag älskat någon så mycket som honom, han förgyller mitt liv. Danijel är frisör men jobbar just nu som busschauförr. Jag jobbar extra på Grand Hotel (städ) där man har sett en och en annan kändis ;) och på ett mindre hotell i Kista. Söker hela tiden nya bättre jobb. Håller också på att utbilda färdigt mig till barnskötare eftersom jag hoppade av gymnasiet, kommer vara klar i sommar.
Så de där var lite info om mig och mitt liv.

Denna vecka har vart ganska rolig faktiskt, först nästan hela helgen umgicks vi med Jessi&Johannes, alltid lika kul =). Sen kom Jessi och sov här till i onsdags. I onsdags kväll kom mamma och Emma hit och åkte hem igår. Så de har vart fullt upp denna vecka, men de har vart så kul att dom här. Synd att Erica inte kom bara =/.

Så igår städade jag hela lägenheten och sen kände mig bara helt ensam hela dagen tills Danijel kom hem vid halv nio., då kollade vi på film och myste.
Alicia kanske ska komma hit. Hoppas hoppas! Har inte sett henne på jätte länge. Känner att det är dags att åka hem och hälsa på lite men jag är så fattig, de är hemskt. =/ Tur att man iaf kan betala räkningarna.

Idag ser de ut som deär värsta vårvädret ute, men de skulle inte förvåna mig om de är kallt. Funderar faktiskt på att dra ut mig själv på en promenad behöver verkligen tappa några kilo. ( Hur länge har man inte sagt de )

Ska också plugga idag, och de tänkte jag sätta igång med nu.

image3

Välkommen till min nya blogg!

2008-02-22 ♥ 14:07:53
image4

RSS 2.0