Mitt Universum

2009-11-16 ♥ 21:43:34

Min man kände sig bortglömd =P

Min kärlek till dig växer mer och mer för varje dag. Aldrig någonsin har jag känt ett så starkt band till dig.. inte så konstigt du gav mig de finaste man kan få i livet, ett barn. Du finns alltid vid min sida och stöttar mig och hjälper mig. Du är den givmildaste och mest omtänksamma människa jag träffat. Inget gör mig gladare än och veta att jag ska spendera mitt liv med dig och Yosef, min egna lilla familj. (Förhoppningsvis får Yosef syskon också)
Jag är så glad och tacksam för att du gav oss en andra chans, en andra chans du aldrig kommer att ångra.
Jag älskar dig mer än ord kan beskriva och de jag ser fram emot nu är att bli din fru <3


Mitt universum

2009-11-15 ♥ 21:29:03
För varje andetag du tar, för varje rörelse du gör, för alla ljud du ger älskar jag dig bara mer och mer min son <3

Yosef's önskelista

2009-11-11 ♥ 19:24:36
Detta vill Yosef ha i julklapp:

* Barbapapa saker
* Disneyklassiker filmer (Inte Ringaren i Notre dame, Micke&Molle eller Lilo&Stitch)
* Leksaker
* Om någon vill köpa kläder ska de vara i minst strl 80

Jag tycker tomten ska vara jätte snäll mot Yosef för han har vart en riktigt duktig pojke i år. ;)


Till salu

2009-11-08 ♥ 23:46:43
Nu vill vi bli av med vårat soffbord för vi har köpt ett nytt. De är ett bord från Marmorino med glas och stenskiva. Bordet är ca 4 år gammat och köptes för 7000kr. Säljs för 2000kr.
Vi kan eventuellt hjälpa till med frakt till e-tuna vid behov.
Om någon är intresserad hör av er.




Moster

2009-11-06 ♥ 18:11:07
Jaa då har man blivit moster för första gången =) till en liten tjej mer änså vet jag inte än. Hoppas att allt gick bra och grattis till Erica&Jonas.. längtar tills jag får se lilltjejen. Såg en bild på henne hur fin som helst.

Idga har jag vaccinerat mig mot svininfluensan.. Jessi de kändes visste! Sen har de bara gjort ondare och ondare vill inte veta hur de kommer kännas imorron. Nu stog de iaf i tidningen att man bara behöver en dos =) Yaaay. Hatar sprutor.

Har också vart på BVC idag och mätt och vägt Yosef, han väger nu 8.320g och är 66cm lång.. Mammas lilla knubbis. Idag är han 4mån gammal, tiden går så sjukt fort. Tänk att Erica fick barn eaxkt 4mån efter mig =P Haha..

Ne nu ska jag gå vi ska till Khalil och Gabbi ikväll.

Älskar mina killar <3

Dålig uppdatering

2009-11-03 ♥ 12:14:24
jag vet... men har inte haft något roligt att berätta..

Yosef blir 4mån på fredag.. våran stora pojke <3 Ihelgen ska jag börja ge honom smakportioner och snart måste vi införskaffa en matstol till honom. Han har börjat gripa tag i saker som kommer vid hans händer, gullungen.. han har också börjat skratta lite =) .. De e helt otroligt hur mkt man kan älska en person. <3

Snart blir jag moster, de ser jag fram emot.. synd att vi bor en bit ifrån varann =/

Vad mer vad mer..... vi ska göra om lite i vårat vardagsrum, nytt bord och ny tväbänk.. bytt gardiner har vi gjort.. de blir nog riktigt fint sen när de är klart =) ..

.... Just nu väntar vi på Danijel, vi ska åka och handla lite och sen tänkte jag ta en sväng förbi Solna centrum, Yosef behöver en ny höstoverall han har växt ur sin björndress..de va nånting mer jag skulle ha därifrån men de kommer jag inte på nu..

Nu har jag inte tid med de här mera...

Älskar mina killar <3

RSS 2.0