Papper

2008-08-11 ♥ 19:01:34
Idag var jag och skrev på anställningspapprena, får faktiskt bra lön för att bara jobba 60% , känns skit bra. Har jag riktigt tur får jag lön denna månad också, annars blir de dubbel lön nästa månad =) Haha vilket fall så äre bra.

Ska jobba hela dagar denna vecka sen nästa vecka blir de eftermiddagar. Känns en aning nervöst! Men de känns också helt underbart att ha fått nåt annat än ett skit jobb.

På lördag är de The Vocie grejj i kungsträdgården, kommer massa bra artiser.. bland annat min blivande man Colby O´donis, han vet de e inte än men vi ska gifta oss.

 Så fiiiiiiin


Ne man kanske skulle ta tag i disken eller nåt. Danijel drog precis iväg och lär inte komma på ett tag.

I veckan ska jag hälsa på Karin i nya lägenheten, ska bli kul och se vart jag ska bo nånstans och se mitt rum =) och börja planera.  hihi.

Update

2008-08-10 ♥ 18:04:24
Var ett tag sen jag skrev och denna vecka har de faktiskt hänt lite saker =)

I torsdags fick min tjejkompis en lägenhet en 3:a och jag som vill flytta tillbaka till Sthlm sa att om hon vill ha inneboende får hon säga till mig ... Jag flyttar in i slutet av Okt =)

I fredags ringer de mig från en skola som jag var på intervju hos i onsdags och erbjuder mig ett jobb. Så nästa vecka börjar jag jobba deltid på ett fritids =) Nu är de bara att hitta ett extra knäck också.

Tills jag kan flytta in med Karin kommer jag pendla lite och bo hos Danijel lite =) Känns som att jag saker börja rulla på.
Har bara ett mål kvar, som jag inte kommer ge upp förens jag fått de!

Så de va lite glada nyheter från mig =) Nu ska jag krypa ner i soffan.

RSS 2.0