Eskilstuna

2010-07-20 ♥ 00:31:33
Nästa helg ska vi till Parken Zoo och även försöka umgås lite med familjen, älsklingen kommer dit på fredag vid lunch men jag och Yosef tänkte kanske åka några dagar innan men i såfall vill jag ha folk att träffa =) haha... Så vilka har tid att träffas i mitten på nästa vecka?

Blöjtårtorna

2010-07-14 ♥ 11:29:12
Som vi gjort:









En väldigt rolig present till nyblivna föräldrar, hör av er så fixar vi en till de pris som passar dig

Liten present

2010-07-14 ♥ 11:24:01
Dagen på stranden igår var jätte mysig... jag hann sola hela 10 min innan Yosef vaknade från sin vila =P haha...vilken underbar sommarvärme vi har fått =)

Tänkte slänga upp lite bilder... träffade min kollega Therese förra veckan som gav Yosef en jätte söt liten present



och så var jag och hämtade ut parasollet som jag vann.. är super nöjd med den



Framkallade nästan 200 bilder igår på Yosef.. har inte framkallat några på över ett halvår så kommer ha lite att göra med hans fotoalbum sen. Fotoboken jag gjort av hans första kalas är också klar och ska skickas in =)

Nu ska jag leka med min underbara son <3

Lot's to do

2010-07-13 ♥ 11:52:10
Har tänkt blgoga flera ggr men inte så orkar eller suttit på fel data för att kunna lägga in bilder, på den bärbara finns de blåtand skit enkelt att skicka över bilder.. men sitter mest på den stationära nu.

Har haft en del att göra dom senaste dagarna.. ihelgen var jessi här vi, vi var ute och sola och bada, vi hade tjejkväll med Gabbi... vi åt en del skräpmat var iväg och grillade lite.. var jätte kul att henne här =)

Strax ska jag och Yosef åka iväg med hans faster Heba + barn och sola och bada.. hoppas jag får lite mer färg =)


Efter att Gabbi gav mig lite råd om utbildning har jag tänkt om lite och kommer nog söka till sjuksköterskeprogrammet istället.. hoppas att Ann-Sofie också kommer söka dit =)

Ne nu har jag inte tid mede här mer.. hörs senare

Mer presenter

2010-07-07 ♥ 00:49:59
Har glömt visa upp en jätte fin ram som jag köpte åt Yosef... äääälskar den
Sorry för den kassa bilden.



På tal om ramar så fick Yosef en jätte fin ram av Ann-Sofie i present



Har valt ut alla utom 1års bilden till den här ramen. Har tid på mig att välja ska göra en fotobk av Yosefs första kalas så skickar den + framkallning av bilder samtidigt.

Måste bara bara berätta om våran granne. Världens gulligaste Margareta.. hon har flera ggr kommit och lämnat små presenter till Yosef, hon har flera ggr erbjudit sig att passa Yosef så att mamma och pappa ska få lite egen tid.. så fort hon ser Yosef gullar hon med honom.... hon är verkligen världens snällaste granne.. hon precis vägg i vägg med oss. IAf så kom hon och ringde på dörren idag med en liten födelsedagspresent till Yosef..


En liten tygboll =)

Lärt sig

2010-07-06 ♥ 22:26:23
Har glömt berätta att Yosef började krypa ordentligt när han var 11mån.. haah latmasken fast han ålar helst fortf.

Han har blivit jätte busig nu, tjuter till och spänner kroppen så fort han inte får som han vill... han "pratar" jätte mycket, har börjat peka på saker och reser och sätter sig upp hur lätt som helst mot alla möbler.. och går längs möblerna.

Dagisplats har han också fått... den 13/9 börjar han ev... kanske den 20/9.
Jag håller på och letar nytt jobb närmare, ett deltidsjobb för jag ska juh plugga till undersköterska med start nu i höst. Tanken är juh att jag ska plugga till barnundersköterska sen men Gabbi sa att när jag är undersköterska kan hon fixa in mig på neontalen på Danderyd =) så kanske tar en paus från pluggandet ett tag sen.

Väntar på att mina killar ska komma hem nu.. dom är och säger hej då till Yosef's farmor och farfar som åker till Libanon i 1 månad imorgon... nu har dom vart borta några timmar..saknar min bäbis jätte mycket!
Måste nog sluta kalla honom för bäbis nu, han är juh 1 år nu... NÄÄ han kommer alltid vara min bäbis.

Nu ska jag hoppa in i myspys kläder =)

Andra presenten

2010-07-06 ♥ 22:21:15
Den här fick Yosef av oss idag.. fast på svenska då.




Nu är våran lilla prins 1 år.. har fortfarande inte förstått de. =)

Ann-Sofie har vart här några timmar och umgåtts =) Karin kunde tyvärr inte komma.

Ihelgen kommer Jessi hit + att älsklingen är ledig =)

Och jag vann ett parasoll till vagnen på tradera idag, helt nytt som ska jag hämta imorron.

Livet är bra =) Hahah

Älskar mina killar <3

Yosef kom till världen

2010-07-06 ♥ 10:57:46

Den 6 Juli 2009 är en dag som vi aldrig kommer att glömma.

Vid den här tiden (11snåret) hade jag börjar förstå att de var värkar jag haft hela natten men då kunde jag bara promenera bort dem. Nu började dom göra riktigt ont.. älsklingen sprang ner och satte in bilbarnstolen så fort han vaknat och jag sa att jag tror de har startat nu. Jag tog en alvedon + ett bad på morgonen för att se om värkarna försvann och de gjorde dom inte. Ringde till Danderyds förlossning FULLT.. dom ringde upp efter några minuter och hänvisade oss, till Uppsala för de var fullt i hela Sthlm. Då ringde vi till Gabbi, våran räddare i nöden som lyckades fixa ett rum till oss på BB Stockholm. HAha på tal om de så berättade Gabbi häromdan att rummet jag fick redan var någon annans, den personen tog dom ut för ett bad och rengjorde innan vi kom in. Haha så de var tur för Gabbi att min förlossning gick så fort. Vi kom iaf in till förlossningen 13.30.. Gabbi tog hand om mig, satte CTG och kollade kurvan.. 14.30 kom min BM Karin in.. undersökte mig och jag var öppen 8cm. EPIDURAL ville jag ha fast dom trodde jag skulle klara de utan. Dom började förbereda för epidural, gjorde ytterliggare en undersökning och nu var jag öppen 10cm. Alltså fick jag ingen epidural nu var de snart dags. JAg har inget minne av att jag fick en liten paus från värkarna innan krystvärkarna kom men Gabbi berättade att jag fick de i en kvart ungefär. Smärtan av värkar går verkligen inte att förklara.. de gör olidligt ont och jag fick klara mig på bara lustgas. Kl.15.30 spräcker dom hål på hinnan. Kl.16.21 började mina krystvärkar.
(Jag är så glad att Gabbi kom ihåg att vi hade videokamera med oss och filmade allt för de glömde vi bort.)

Kl.16.43 Föddes våran prins 50cm lång och vägde 3365g .. mycket hår hade han.

Han fick namnet Yosef Noah ... Och idag fyller våran prins 1 år

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN YOSEF, MAMMA OCH PAPPA ÄLSKAR DIG ÖVER ALLT ANNAT!


1 års kalas nr.2

2010-07-06 ♥ 00:07:20
Igår hade vi kalas med älsklingens familj, vi var hos Khalil&Gabbi. De var en toppen dag med underbat väder, grillning och fika. Yosef fick ännu mer fina presenter.

 

Yosef's fina presenter:


Trehjuling från Khalil&Gabbi med 3 olika ålderslägen


Denna roliga bok som kan plocka ut olika lastbilar från + pengar från Faster Heba+ familj

Presentkort från Lindex från Yosef's farmor&farfar


En talande gåvagn ifrån oss, som man kan lära sig sånger, siffror, djur och deras läten har säkert glömt nåt.
Och imorgon på hans faktiska födelsedag ska han få en till present från oss... ni får vänta och se ;)

Imorgon kommer Ann-Sofie och Karin hit för att fira Yosef =) ska bli jätte kul.. var ett tag sen man träffade dom.

På tal om nåt annat... för 1 års sen vid 02.00 tiden började mina värkar som jag inte ens fattade var värkar... för snart 1 år sen mötte jag mitt livs kärlek. Tiden har verkligen gått fort och Yosef har utvecklats så himla mycket.
Älskar dig över allt annat min son, mamma är så stolt över dig <3

BVC

2010-07-01 ♥ 18:02:44
Nu väger våran prins 11.625g och är 80cm lång <3

RSS 2.0