Familjedag

2009-02-21 ♥ 20:29:21
Idag kom  min pappa och 2 systrar upp och hälsade på. De har vart en jätte mysig dag med massa prat, spelande och mycket skratt. Kändes tomt när dom gick. Skräpmat blev de också. Älskar er <3 Erica du va saknad, men vi ses om 2 veckor =)

Pappa hjälpte oss att koppla in våran tvättmaskin så nu har jag tvättat en påse med bäbiskläder =) De e juh helt underbart att ha tvättmaskin. Tack för hjälpen pappa <3

När ska jag stå för de?! När ska jag våga möta alla igen? Jag kan inte gömma mig föralltid, skammen kommer aldrig försvinna och jag vet att de ändå kommer kännas bättre för varje gång man träffar dom men ändå drar jag mig undan för de. Förlåt älskling. Jag älskar dig så mkt!

För att övergå till något roligare så åker vi imorron bitti, allt har gått så fort med den här resan,v i bokade juh den för en vecka sen så jag har verkligen inte hunnit fatta att vi ska åka. Lär inte fatta de förens vi är på Arlanda imorron bitti. Hoppas bara att de blir en lyckad resa trots att vi inte kan sola och bada hela dagarna. Ska bli skönt att komma bort och få lite avkoppling bara jag och mitt liv.

Packningen är så gott som färdig bara lite små saker kvar, ska fixa frukost till flygresan och duscha sen är allt klart.

Ha de så bra här hemma så hörs vi om en vecka.

Älskar min killar, utan er vore jag ingenting <3

Design ändring

2009-02-18 ♥ 11:29:36
Fick lite hjälp av Johannes och ändra designen lite.. vill juh ha med mina killar <3 .. Är inte helt nöjd men vet inte vad jag vill ändra heller.. haha stackars Johannes. jag är nog lite krävande.. Vad tycker ni om designen?

Nu åker vi snart.. har inte ens tagit fram resväskan och börjat packa än.. man kanske skulle göra de.. jag lär juh behöva gå igenom hela min garderob innan jag hittar något att ta med mig.. vädret börjar iaf bli lite varmare där nu =) .. Hoppas vi kan sola!! Dom hade ett badhus i närheten läste jag igår.. så något bad blir det.

På lördag kommer pappa, Jessi, Erica och Emma hit och hälsar på <3 ska bli jätte kul har bara träffat Jessi sen i julas men inte dom andra =/ .. Ska bjuda på lite käk och fika.. men vad ska jag göra?! Pappa ska hjälpa oss att koppla in våran tvättmaskin också.

Magen växer på.. nu börjar den verkligen komma och jag ser verkligen gravid ut =P kan fortf nte fatta de. Lillen vill absolut inte sparka för sin pappa och vill så gärna att Danijel ska känna sparkarna. Älskar dig mitt liv, du är så underbar.. längtar tills våran bäbis är här <3

Nu ska jag göra mig iordning snart dags att åka och jobba.. 3 dagar till sen semester =)

Resan bokad

2009-02-14 ♥ 23:10:42
Japp som rubriken lyder är vår resa bokad nu. På söndag morgon åker vi till Mallorca. Tyvärr så åker vi lite vid fel tidpunkt för de är inte jätte varmt där, men de är iaf inte minusgrader och de är juh en en veckas avkoppling med god mat.
Billigt var de också. Vi hoppas ändå på bra väder de ska tydligen bli lite bättre i början på Mars så vi hoppas på slutet av Feb istället =P.

Har googlat Mallroca och kollat vad de finns att se och göra där, eftersom vi antagligen inte kommer kunna sola hela dagarna måste vi juh fördriva tiden.. och det finns en del att göra som tur är =) Blir nog att vi hyr en bil och åker runt lite, man kan tydligen åka runt hela Mallorca på typ 2-3 dar.. de kommer vi inte göra men nu har ni lärt er något nytt idag =)

Vi ska på ett jätte fint hotell precis vid stranden.. rum med havsutsikt =P Ska bli så skönt att bara vara jag och Danijel.. och lilla Josef är med på ett hörn. ( Ja vi har ändrat stavningen på hans namn)



Min man kom hem med choklad till mig idag.. Chockad blev jag.. han brukar inte lägga alla hjärtans dag på minnet, och när vi sattes och åt sa han att borde köpt blommor till mig också.. aww han har aldrig sagt så tidigare så idag var de verkligen tanken som räknades <3 Älskar mina killar så otroligt mkt!!

Vi har myst ikväll med choklad och chips och kollat på Seven Pounds..riktigt bra film. Will Smith är en grym skådespelare.

Nu blev de ett aslångt inlägg

Natti natti

Wooohooo

2009-02-13 ♥ 18:41:24
Idag är jag fast anställd på mitt jobb :D

Känns jävligt bra

Nu ska jag bada. Älskar mina killar <3

Hemkommen från UL

2009-02-12 ♥ 11:21:55
De var helt sjukt att se våran bäbis, nu tvekar jag inte längre på att de finns en liten människa där inne..barnmorskan gick igenom hela kroppen och visade oss och allt såg normalt och bra ut. =)


VI SKA FÅ EN SON :D


Skriver mer när jag kommit ur ur chocktillståndet.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Har fortf inte riktigt fattat och de lär väl dröja innan man gör de. Men gud vad underbart de känns =)

Tänkte lägga in lite bilder från ultraljudet


 Bäbisen i profil

Bäbisen från sidan

Bäbisens ansikte

Våran fina lilla Joseph, Vi älskar dig <3

Skäms på er

2009-02-10 ♥ 20:32:11
Mycket mindre än hälften som läste mitt förra inläg svarade på min fråga.. så nu frågar jag igen.. Vad säger eran magkänsla att jag har i magen, en pojke eller flicka? Ni har 2 dagar på er att svara! Don't disapoint me.

Kan verkligen inte fatta att vi snart ska på ultraljudet.. åå vad jag längtar, vad vi längtar.
Danijel låg och lyssnade på min mage häromdan och hörde bäbisen plaska runt där, sen på kvällen när vi låg och prata i sängen så sa han att efter han hörde bäbisen börja han förstå att han ska bli pappa..de värmer i hela kroppen att höra. Älskling du kommer bli världens bästa pappa!

Glömde berätta i förra inlägget att Danijel klippte mitt hår förra veckan, de e verkligen lyx att vara tillsammans med en frisör och bli klippt hemma i vardagsrummet.. tyvärr blev de en bra bit med hår som försvann de var så himla slitet.. är fortf ovan men de e snyggt och känns skönt, axel långt nu.... mitt hår har aldrig vart så lätt att borsta.

Imorron kommer Jessi och mamma =) dom ska juh följa med på ultraljudet .. Så imorron ska jag laga Grekisk mousaka till oss, Jessi vad sugen på något gott.. hoppas de duger.. du kommer få göra salladen Jessi ;) och ikväll har jag vart duktig och bakat morotskaka, väntar på att den ska bli kall så ska jag fixa glasyren och sen ska vi provsmaka den.. håll tummarna för att den går och äta och så att jag kan bjuda på den imorron.



Ne nu ska jag fortsätta kolla på Top Model

Älskar er så <3

Solen här kommer vi

2009-02-08 ♥ 15:04:37
Danijel fick ledigt på sportlovet =) Vi ska åka utomlands.. de ska bli så underbart. Vi vet inte vart än eftersom vi ska ta en sista minuten men till solen ska vi iaf =) Yaaaay jag e så glad.. 2 veckor till på jobbet sen en veckas semester =)



Igår vart de massa spring,, först till Ikea och sen handla.. de va tufft, hungrig och ont i ryggen men efter 4 timmar fick vi sätta oss ner och äta och bara koppla av.  Vi har sovit riktigt mycket den här helgen,, vilket är ovanligt för att vara Danijel.. han brukar sova typ 8 timmar sen vaknar han och går upp.. men ihelgen har vi sovit närmare 11-12 timmar, måste vara de tråkiga vädret..

Verkar inte som att vi ska göra något idag.. vilket e ganska skönt.. helgerna går alldeles för fort, imorron är de jobb igen.. Längtar tills på torsdag, äntligen ska vi på ultraljudet.. kommer kännas helt sjukt verkligt då tror jag.. och tänk om vi får veta om vi väntar en son eller dotter =) ..

Vad tror ni att de blir? Vad säger eran magkänsla?

Älskar er <3

......

2009-02-04 ♥ 20:49:47
Tror jag måste börja uppdatera lite oftare igen.. glömmer alltid bort vad jag ska skriva :S

Satt barnvakt åt gullungen Emilio i lördags.. de va tufft under natten eftersom han vakna några ggr men nör han låg i våran säng sov han som en stock.. och på morronen när han satt sig upp tog sin snuttefilt och log mot mig var de värt den tuffa natten =)

I fredags och i söndags kom Jessi och hälsa på också =) Alltid lika roligt, mamma och Jessi kommer nästa vecka.. dom ska juh följa med på ultraljudet..

Shit vad allting blev verkligt efter att man satt barnvakt en natt...känns som tiden kommer gå skit snabbt tills bäbisen är här för tiden har juh redan nu bara förvsunnit.. jag är inne i v.18 nu :S de e typ 10 veckor sen jag tog gravtestet.. jag tyckte tiden stått stilla när den i själva verket gått hur snabbt som helst.
Nästa vecka är de dags för ultraljudet..känns läskigt, men de ska bli så himla kul =) .. Vill nästan inte veta vad de är för kön längre.. de e roligt att spekulera i vad de är för kön men jag skulle aldrig orka vänta till förlossningen.

Tack Ida för nedräkningensgrejjen =) Nu kan ni se hur lång tid de är kvar tills min bäbis kommer.. plus minus några dagar säkert =P

Jag har fått ledigt på sportlovet, nu väntar vi bara på svar från Danijels jobb men de ska nog gå bra.. sitter liter smått och kollar på resor.. ska bli så skönt att åka iväg och bara koppla av i värmen =)

Ne nu har jag nog inget mer att berätta..

Ni betyder allt för mig mina älsklingar <3

RSS 2.0