I valet och kvalet

2009-10-20 ♥ 14:25:21
Höga?: http://www.skopunkten.com/Damskor/Modeller/Varmfodrat?art=239354

Eller låga?: http://www.skopunkten.com/Damskor/Modeller/Varmfodrat?art=250813


De lutar åt låga .....

Samtal med läkaren

2009-10-13 ♥ 17:25:10
Äntligen är lägenheten städad, igår tvättade vi så de e klart nu är de bara storhandling av mat kvar och de ska vi ta imorron. Efter handlingen ska jag och Yosef åka till Ann-Sofie och titta på deras nya lägenhet =)
Nu ska jag bläddra i kokböcker och försöka hitta lite goda recept.

Pratade med specialist läkaren för ett tag sen, hon sa att ibland behöver kroppen genomgå en graviditet för att bli "normal"... den kommer juh regelbundet nu så jag hoppas att de inte försvinner för de kan de göra. De skulle vara så underbart att slippa all skit och bara få planera helt själv. Hoppas hoppas!

3 mån

2009-10-13 ♥ 12:16:22

I tisdags bkev Yosef 3 mån, tiden går så himla fort våran lilla plutt börjar bli stor.. han charmar oss hela tiden och vi kan inte låta bli att ständigt pussa på honom. I tisdags roade vi oss med att göra avtryck av hans hand och fot, tror jag råkade skriva gipsavgjutning i bloggen då ljög jag. Men de gjorde jag dock på öppna förskolan i igår, ska hämta dom imorron så får ni se.

 Så här blev avtrycken iaf =)

Har vart duktig på att promenera och tränat på bollen den senaste veckan och de ska jag fortsätta med, mamma kilona ska bort.

Igår började jag städa lägenheten och idag ska jag städa resten, vart ute en stund men de e jätte kallt så kommer stanna inne resten av dan.

På torsdag börjar dom vaccinera mot svininfluensan, tror jag ska ta mig dit och köa så man har fått de gjort.

Äntligen har vi börjat samla på Disney filmer till Yosef =)

Blogg designen är ändrad, vad tycker ni? Jag älskar den, baar Yosefs namn som ska bli lite synligare. Visst e han fin våran ögonsten?

Nu ska jag äta nåt.

Älskar mina killar <3


Bumbo

2009-10-04 ♥ 15:00:52
Kommer inte på att jag har något intressant att berätta om de senaste dagarna förutom att Yosef fick smaka på Mango pure iförrgår, han älskade de =) .. ska köra på med lite smakportioner nu i några veckor innan han ska börja äta portioner mat, gröt ska han också få smaka snart =). Jag fick inte igång min mjölkproduktion så nu får han bara ersättning, känns jätte tråkigt men kan inte göra så mkt mer =/

Idag kommer pappa/morfar, Lynne, Aunti Jessica och Johannes, ska bli jätte kul :D och Johannes ska hjälpa mig fixa om min blogg design så kom i senare ikväll och kika =) ...

Älkslingen är iväg och tränar och har köpt en bumbo till Yosef han är juh stadig i nacken nu och vill hellre sitta upp och vara med än att ligga så bumbon är perfekt =) ..



På tisdag blir våran lille pojke 3 mån, tiden har gått så fort.. ska göra gipsavgjtnuning av hans hand och fot då, kul att ha =) .. på tisdag ska han få sin vaccinspruta också.

Vi har lite att göra i veckan, känns kul.. har träffat en mamma som bor här i närheten som också har en son, han har bara en vecka mindre än Yosef, så de blir nog en del promenader framöver =)..

Karin var här i torsdag, de va så himla kul, Yosef pratade hur mkt som helst med henne. Vi har bestämt att vi ska börja träna.. längtar till att få komma igång.. + att jag ska köpa en orbitrek Elite så jag kan träna hemma också =)

I'm out

Älskar mina killar <3

RSS 2.0