kycklingpizza

2009-05-23 ♥ 20:24:48
min man gjorde hemmagjorda kyckligpizzor för en stund sen, de va nog den godaste pizzan jag någonsin ätit, kommer inte ens ihåg hur god pizzan var i Mallorca.

Idga har vi bara latat och inte gjort mkt alls, snart ska jag tvinga min man att titta på Hundrtricket med mig och äta ännu mera glass :D ..

Igår var vi och handlade med svärmor, de va extra pris på tvättmedel...

 Så här såg bilen ut =P

Svärmor: 12 st    Vi: 5 st

Imorron sak vi på Nadines teaterföreställning, ska bli jätte kul att se =)

Älskar mina killar <3 Tror jag svävar på mol

Great news

2009-05-20 ♥ 11:14:23
Häromdan tänkte jag skriva vad som hänt på sistone, men nu står de helt stilla i huvet... mitt minne är inte som de va förr. Helgen var trevlig iaf, i lördags var vi och köpte med tv med Danijels mamma och sedan hamnade vi hos hans syster. I söndags var vi Rosendalsträdgården (jätte fint ställe) med Sebbe&Patricia och efter de vart de middag på Kina med Jessie och Felipe. Emilio har blivit så stoooor =)

Idag jobbar jag 3 timmar sen är vi lediga till på måndag. ska bli så skönt.. och Danijel e ledig imorron =) Får se vad vi hittar på för kul.

Jag har fått jätte svårt att sova nu, och halsbrännan blir bara värre och värre, ska kila till apoteket idag och köpa nåt emot de. Lagom till att jag kommer till jobbet är jag helt slut och skulle kunna somna på stört, så börjar längta tills jag slutar jobba nu för då kan jag vila mitt på dan. Slutar den 10/6, kommer böla hur mkt som helst, kommer  sakna mina barn.

Våran lilla älskling bökar runt jätte mkt där inne nu, nu är de trångt, de e så mysigt men ibland känns de ordentligt =P haha.

And i have som good news. Igår fick vi ett papper om att vi kommer bli erbjudna att köpa loss våran lägenhet =) =) =) ... o så klart ska vi köpa den. Just nu känns allt som en dröm bara, en underbar dröm.. men de e verklighet =)

Älskar er mina killar <3 Ni gör mig lyckligare än något annat! Snart är vi en liten familj <3

Tankar

2009-05-18 ♥ 19:46:41
De e mkt tankar inför förlossningen nu.. har hittat nåt som lockar mig en aning faktiskt, Danderyds modellen.. ska ringa och boka tid för föreläsning samt prata med Gabi om de. Vilket fall så blir de nog Danderyd, dras mer dit än till Karolinska.

För er som är nyfikna på vad Danderyds modellen är: http://www.ds.se/Web/NormalPage____3575.aspx


Nu ska jag mysa med min man. Älskar mina killar <3

Beyonce

2009-05-13 ♥ 16:14:18
Ikväll är de äntligen dags för Beyonce konserten med Karin =)

 I am... Sasha Fierce

Utstyrsel

2009-05-11 ♥ 19:39:07


Den här hade jag på mig för snart 23 år sen när jag åkte hem från BB.....

  V.31 (30+6)

Om drygt 2 mån ska vår son ha på sig den när vi åker hem från BB.

Älskar mina killar över allt annat! <3

Busy busy busy

2009-05-04 ♥ 10:06:15
Blir en kort summering av vad som gjorts de senaste dagarna:

Torsdag: Efter jobbet åkte jag in till stan och fikade med Karin och Ann-Sofie. Efter fikan mötta jag upp Danijel och vi hamnade hos hans kusin med tjej, tog de lugnt hela kvällen.

Fredag: Blev en heldag med Gabi, åkte till barkarby vi köpte lite saker till spjällsängen och Gabi var mitt uppe i ett projekt att fixa sina döttrars rum så hon köpte en del möbler. Resten av kvällen bestod av att hjälpa Gabi med sitt projekt. Vi fick en byrå av henne med mycket mer plats och lådor än den vi hade hemma till bäbisen. Så nu äntligen finns de mkt plats åt bäbisens saker =)

Lördag: Vi bäddade spjällsängen så fiort vi vaknat =)..  Khalil kom hit med byrån, fixade så mycket jag hann med den sen bar de av till Danijels kusin + tjej och vi åkte till grönan. De var ingen rolig dag alls, förstår inte vad jag gjorde där ens, fick bara stå och titta för gravida jag kunde inte åka nånting. Efter grönan tog vi en fika hos oss och sen åkte vi till hans kusin igen, åt och softade.

Söndag: Igår var vi bara vi två i princip hela dagen, åkte och handlade lite, lagade mat.. Danijel klippte och färgade mitt hår och sen på kvällen hälsade vi på hans föräldrar.

Idag är älsklingen på sitt nya jobb, hoppas de går bra för honom, väntar på att han ska ringa mig. Älskar dig över allt annat och våran lilla bäbis. Ni gör mig så lycklig <3


RSS 2.0