....

2008-10-27 ♥ 21:37:50

Jag älskar dig mitt Gullefjun


Förtvivlan

2008-10-27 ♥ 00:39:20
Dagarna bara försvinner.. de börjar närma sig. Jag vill inte, jag vill inte vara ifrån dig.. jag klarar inte av att vara ifrån dig. Jag vill alltid ha dig vid min sida, jag vet inte vad jag skulle göra utan dig, mitt liv skulle gå i spillror. De finns ingenting jag inte gör för att göra allt bra.. för att du ska bli min igen. Jag handlade fel, väldigt fel..  jag vet att du har svårt att tro på att jag har lärt mig av mitt misstag, men jag har det, jag skulle aldrig handla på samma sätt igen, jag skulle kämpa för oss inte ge upp om oss som jag gjorde. De du och jag har är obeskrivligt, vi kompletterar varandra så bra..vi får varandra att må bra, vi kan skratta åt saker som ingen annan förstår men vi kan också driva varandra till vansinne ibland, men de är juh bara för att vi älskar vararandra så mycket, och som du sa för att vi är egentligen inte så olika.
Jag är livrädd för att flytta ifrån dig, tänk om du inte saknar mig, tänk om du känner att du klarar dig bättre utan mig, tänk om jag förlorar dig föralltid. Om jag är här med dig hela tiden känns de som att att du inte kan glömma att du älskar mig och vill vara med mig, men tänk om du glömmer de när jag inte är här.
Älskling de ska vara du och jag.. våran saga är långt ifrån över den är bara påbörjad.. vi måste starta från ett nytt kapitel, men de är de värt för de kommer stärka oss så otroligt mycket. Våran saga kan få ett lyckligt slut, nånstans vet du också det. Snälla älskling tappa inte hoppet om oss, sluta inte kämpa och släpp aldrig taget om mig.

Jag älskar dig mitt Gullefjun!!!

Poem

2008-10-23 ♥ 20:25:49

If I could have just one wish,
I would wish to wake up everyday
to the sound of your breath on my neck,
the warmth of your lips on my cheek,
the touch of your fingers on my skin,
and the feel of your heart beating with mine...
Knowing that I could never find that feeling
with anyone other than you.

Slutbetyg

2008-10-22 ♥ 11:02:43
Har inte alls mycket kvar nu..=) Ringde Komvux i Märsta igår för att kolla upp lite saker och de kommer bli jätte bra.

Mina adressändringspapper har kommit till Karin, ska förbi hennes jobb snart och ta dem och skriva hyreskontrakt med henne, sen bär de av till jobbet.

Går runt med en känsla av obehag hela dagarna, och på nätterna när vi lägger oss i sängen kommer tårarna. De är inte lång tid kvar nu, jag är så rädd för de värsta, de är ju inte så att vi aldrig kommer ses igen.. vi kommer ju träffas men ändå känner jag mig livrädd.. livrädd för att förlora dig. När vi är med varandra känner du hur mycket du älskar mig tänk om du tappar de när vi är ifrån varandra. Jag skulle ge vad som helst för att få vara med dig, utan dig är jag vilse. Jag älskar dig så himla mycket Gullefjun!! Lämna mig inte, låt mig göra dig lycklig igen. Jag hatar att vara ifrån dig älskling.

Jag vet inte vad mer jag ska säga nu....

Sexigt

2008-10-19 ♥ 20:26:21
Haha man kan inte annat än att älska Alvin  and the chipmunks. Kolla in youtube finns hur mycket som helst med dem =)



Fy fan vad jag är bra

2008-10-18 ♥ 00:06:16
Nu är jag utbildad barnskötare .. Underbart =) .. Jag är nånting nu =P haha
Inte många poäng kvar tills mitt slutbetyg är klart, äntligen börjar man närma sig målet.

Jobbveckan är över.. veckorna bara försvinner nu för tiden, de är helt sjukt.

Den här veckan kom skolkatalogen, vart faktiskt nöjd med mig själv på dem personal fotona jag var med =) .. vi tog juh enskilda foton också, så idag när jag öpnna mitt skåp har jag fått massa bilder på mig själv i olika storlekar.. haha känns som man går i skolan igen.. min mamma kommer bli överlycklig för de =P

Sitter och surfar på min laptop.. Gillar den skarpt =)

Imorron blir det att tvätta och städa lite och sen bara ta de lugnt..

De är synd att man inte kan se vilka de är som läser ens blogg, man blir juh lite nyfiken, jag vet några st men vilka är resten :S

Älskar dig Danijel <3


Jag ansiktsmålade barn på jobbets 10års jubileum för några veckor sen.... Jag som inte ens kan måla!

Happy birthday

2008-10-15 ♥ 19:35:08
Grattis Erica som fyller 18 år idag =)

Du klagar juh bara på bilder man lägger upp på dig, så jag lägger inte upp nån =P


Shit vad åren går fort asså... innan man vet ordet av de är man väl gammal och grå

Ne ta tag i kompletteringen sen ska jag ta de lugnt.

Min data kom idag =)

Införskaffat

2008-10-13 ♥ 23:07:43
Tyckte de var dags att skriva några rader, har legat sjuk och haft mycket att plugga så har faktiskt inte orkat.

Snart flyttar jag in till Karin i Märsta... vill inte, vill stanna här hos Danijel.. de gör så ont i mig att flytta ifrån honom. Jag hoppas verkligen att de bara är tillfälligt.
På grund av flytten behöver jag införskaffa mig massa sakert till mitt rum, så i söndags åkte vi ut till Barkarby gick in på Jysk hitta en garderob..tjatade på Danijel att vi skulle gå till Ikea, fick min vilja igenom och där hitta jag ännu bättre garderob. Så nu har jag köpt en stor garderob plus en byrå. Nu är de bara lite små saker som fattas.

Danijel hjälpte mig beställa en bärbar data idag =) så nu är de bara att vänta på den, fixa mobilt bredband till flytten och så är de klappat och klart.
Bara Danijel som fattas <3

Idag tog de fram en dansmatta på jobbet..skulle dansa en låt med en flicka men efter att jag ställt mig där ville att köra mot mig.. så klart, dom visste juh att dom skulle vinna då ;) Men fan va kul de va =)

Ne nu ska jag göra nåt annat...

Älskling - Jag älskar dig över allt annat, jag ger inte upp förens de är du och jag igen! Du är hela min värld <3


Look at my beauty ;)

Nu får de vara nog

2008-10-09 ♥ 00:54:20

Kom igen, nu hjälps vi åt

- Var med och förändra synen på våldtäkt!


Gå in på denna länk och ta ställning genom att skriva ditt namn.

http://www.veckorevyn.com/skrivpa/



Sjuk

2008-10-06 ♥ 11:05:22
Har legat sjuk hela helgen och är fortfarande inte helt friskt de är därför ni inte fått någon uppdatering från mig, så de kommer så fort jag är frisk har ingen ork för de här just nu.


Tack för att du tog hand om mig älskling! jag älskar dig!

RSS 2.0