Fredag..?

2009-06-26 ♥ 15:49:16
tror jag att de är har inte så bra koll på dagarna längre.

Fast jag inte göra så mkt om dagarna är de super skönt att få vara ledig och bara vara och göra allt i min takt.

Är så gott som klar med alla förberedelser för bäbisen, ska bara till apoteket och köpa lite saker och packa BB-väskan.
Började packa den lite smått igår, jag och Danijel valde ut kläder till bäbisen häromdan, Emma lär bli skit glad att vi packat en av bodysarna vi fick av henne från Frankrike. =P ...Har packat ner kläder till mig själv, nu är de baar lite hygienartiklar och annat smått som fattas.

Vi är hundvakt åt lilla Denise, Khalil och Gabi's hund, hon e så söt, ganska mysigt att ha en hund hemma.. fast bara i några dagar, tror inte jag skulle orka ha en hund på heltid. De rä skit drygt att behöva dra sig ut de första man gör när man vaknat. .. Igår var jag och Denise jätte duktiga och promenerade till Danijels jobb, de var lite kämpigt efter ett tag.

På söndag kommer min familj hit, jag och André ska ha kalas =P .. fast jag får en känsla av att de e min son som kommer få massa presenter och inte jag, haha. Ajuste måste fixa Andrés present också, får inte glömma de. Ska iaf bli jätte kul att alla kommer hit, har städat l'genhet i veckan ska bara sopa lite efter hunden sen.

Ne nu ska jag väcka min man som vilar. Vi läängtar så efter våran lilla pojke, snart e du här Yosef <3

 Denise, hon följer mig vart jag än går =P

Dåligt med kommentarer nu för tiden...

Midsommar helgen..

2009-06-22 ♥ 12:07:51
Danijel har vart ledig fre-sön. Vi har haft en mysig midsommar helg med Danijels familj.

Igår var vi hos Jessie&Felipe och kollade på deras nya lägenhet, åt och snackade skit som vanligt =) ..

Vi har börjat med dom sista föreberedelserna för bäbisen, vi köpte skötbord ihelgen, har ställt upp de och lagt in grejjer i de. Vi har fixat bilbarnstolen osv... Finns fortf lite smått och gott och ordna till bäbisen så jag ska fortsätta med de i veckan. Måste städa lägenheten också för på lördag har jag och André kalas här =). Undrar om jag ska baka en tårta eller köpa en tårta?! ..

Imorron går jag in i v.38 .. längtar så efter våran lilla bäbis, men jag försöker också njuta av den lilla tiden som de bara är vi två och magen fortf är kvar =).

Vi köpte videokamera igår också.. allt för bäbisen =)

Ons-sön ska vi vara hundvakt åt Gabi och Khalil's lilla hund.. ska bli skönt att ha nåt att göra.

Ne nu ska jag sätta på radion och göra lite nytta här hemma..

Älskar mina killar <3

Ledighet..

2009-06-16 ♥ 15:05:11
Är jag verkligen mamma ledig nu? för de har jag inte förstått... men de är en skön känsla att vara hemma med ett gott samvete =) .. idag går jag in i v.37

Idag har jag njutit lite av solen på balkongen, suttit och läst lite om förlossningar och bara tagit de lugnt. Hade velat ta en sväng i stan men de får bli senare i veckan kanske... behöver köpa lite saker till bäbisen.. hoppas vädret håller i sig.

I helgen är de midsommar, vi har absolut inga planer :S .. jag vill ha sill och potatis iaf!!

Väntar på att Danijel ska komma hem, han är på kurs idag och sen skulle han träna, ikväll ska vi mysa framför Ugly Betty och dubbelavsnitt av DH =) .... Min älskling blir färdig utbildad den här veckan så nästa vecka ska han så på egna ben och är klar driftledare/arbetsledare... är så stolt över honom.

Idag ska jag laga hemmagjord pyttipanna men innan tänkte jag ta ett bad och duscha bort solen... jag har förresten fått ett jätte bra pigment under graviditeten, hoppas de inte försvinner när lillen kommit ut.

Älskar mina killar över allt!

23 år...

2009-06-13 ♥ 11:23:19
Ja igår blev man juh 23.. gjorde absolut inget kul alls.. Jag och André ska ha ett litet kalas här i slutet av månaden, så då kommer hela familjen upp =) ...

Danijel jobbade till 21 igår så jag gjorde iordning god mat och hoppades på att han skulle komma hem med blommor till mig =P .... vi kom förut överens om att vi skulle köpa videokamera tillsammans i present åt varandra så jag förväntade mig verkligen ingenting förutom lite blommor...

Men min älskling kom hem med en present



Jätte skön massagekudde med kulor som cirkulerar =)
Tack älskling <3 Älskar dig och våran son över allt annat!

Idag är de 30 dagar kvar tills Yosef är beräknad =) ...

Ne nu ska vi äta frukost och sen ska vi till svärmor

Student och mammaledighet...

2009-06-11 ♥ 11:55:50
I lördags åkte vi juh som sagt till e-tuna för att fira Jessi&Ericas student.. vädret var inge vidare men de sket juh dom i =P haha.. innan mottagningen ute hos Pär bar de av till Corner, som jag längtat hela veckan =) ... Väl ute hos Pär var de våran familj, Johannes familj och Jonas familj plus några bekanta. De var jätte mysigt och vi blev kvar till nio tiden.

Lite bilder från studenten =P

     



Igår var de skolavslutning på mitt jobb och även sista dan för mig att jobba, fick en jätte fin solros blomma av hela förskoleklassen plus lite annat =) .. Kommer sakna mina barn och mitt jobb.. har inte riktigt förstått än att jag är mammaledig..känns konstigt och säga när våran son inte kommit ut än =P. De kändes aldrig riktigt som ett avslut heller, ikväll ska personalen ha en liten grillkväll hos en av lärarna så tror att efter ikväll kommer de kännas att man är ledig.

Jag har gått in v.36, känns sjukt nära nu.. men gud va vi längtar =)

 v.36 (35+0)

Idag ska de städas här hemma innan personalgrejjen.. har skjutit upp städningen ett tag för att jag tänkt att jag ändå snart skulle bli mammaledig så nu måste de tas tag i!

Vi har fortf inte kommit fram till något andra namn, så nu får ni säga vilket ni tycker av dom här tre. De är dom som diskuteras just nu iaf:

Yosef Elia
Yosef Rami
Yosef Emad

Ne nu måste jag städa annars kommer jag aldrig igång..

Älskar mina killar <3

Aj ....

2009-06-05 ♥ 10:46:35
Min rygg värker, min kropp känns matt och snart måste jag röra mig mot jobbet. Tur att de bara är några dagar kvar på jobbet annars hade jag nog inte orkat.
Jag som stänger idag men som tur är stänger vi 16.00 för dag före dag =) Yaay...

Idag ska vi handla mat och imorron bär de av till e-tuna =)


Älskar mina killar <3

Okejj jag vet..

2009-06-03 ♥ 10:40:40
Jag är dålig på att uppdatera min blogg, men har inte riktigt ork eller lust dom flesta dagarna. Men från och med nästa vecka kanske de blir lite mer. Jag jobbar bara en vecka till sen är jag mamma ledig =) ... känns både tråkigt och skönt. Kommer sakna min barn jätte mycket. Tror jag kommer inse mer vad som är på väg att hända när jag får tid att bara vara och förbereda sig innan våran älskling kommer..

Vi hade en jätte mysig helg med strålande väder =) .. Jessi sov här hela helgen, i lördags blev de en tripp ut till Johannes föräldrars lantställe.. Vi spela spel, fika, grillade entrecote och bara umgicks. I söndags åkte vi ut till Khalil & Gabis lantställe som är lite upp och ner just nu, så dom behövde lite hjälp. Jag satt i solen/skuggan den esta tiden men sen fanns de lite sysslor som även jag kunde göra.. tillsammans med Jessi.

 Gravida jag ...           Mamma&Pappa <3

Jag har blivit lite tjooock =P Hahah... 5 veckor kvar till Bf och såg på min nedräknare att de stod 40 dagar kvar.. De e juh sjukt nära, vart tog min graviditet vägen? =P .. Imorron ska jag till BM, tror våran son har fixerat sig får se vad hon säger imorron.

Vi diskuterar andra namn fram och tillbaka men än så länge har vi inte kommit fram till något.

På lördag blir de e-tuna och Jessi&Ericas student,ska bli mysigt att träffa familjen.
( Note to self: Glöm inte att vi ska äta på Corner också! )
Mitt minne är inte de bästa längre.

Såå nu fick ni en bra uppdatering, nu ska jag dammsuga lite och göra mig klar för jobbet.

Älskar mina killar <3 Ni är mitt allt.

----------------------------------------------------------------------
Någon dammsugning blev de inte... får försöka fixa de imorron.

Nu ska vi äta vattenmelon och mysa =)

RSS 2.0