............

2008-09-30 ♥ 23:26:33
Tankar, skuld, ångest, förtvivlan I can just go on and on....


All work and no fun

2008-09-28 ♥ 23:50:54
Idag har de bar avarit att fixa massa saker, har städat, tvättat, bakat och pluggat.

Har knappt umgåtts nånting med Danijel ihelgen =/ känns jätte tråkigt. Men hoppas de blir massa mys i veckan istället.

Har hittat en garderob som jag vill ha, ska ringa imorgon på den hoppas den finns kvar.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska vi äta vofflor och sen ska jag sova. Imorron är de dags att jobba igen =)

Älskar dig danijel <3 Förlåt för mitt humör idag.

Ny design

2008-09-28 ♥ 21:57:38

Visst blev min blogg snygg nu? Jag är verkligen super nöjd =)

Skriver mer senare.. måste verkligen plugga nu


Shopping

2008-09-27 ♥ 20:38:14

 Idag var jag i stan med syrran.. Köpte tre linnen från Gina men betalde bara för två då hon glömde slå in ett utav dem såg jag när jag gått därifrån =) .. ett linne/kortärmad tröja från Manhattan och kände att jag desperat behöve en ny väska som har plats för min kalender som är enorm. Jag har aldrig gillat stora väskor men jag hittade en jätte fin på Ohio =) Dagens köp blev riktigt lyckade. Suktar efter ett par stövlar nu, så himla snygga men jag har inte råd =/

Inatt fick jag någe ryck och pluggade som fan mellan 00.30-02.30 skit skönt att mycket blev gjort ska snart fortsätta har gjor tupp mål för vad som ska vara gjort till imorron:

  •  Fråga, Olika pedagogiska inriktningar
  • Komplettering Avsnitt 1 
  •  Avsnitt 2
  • Utkast skriftligt arbete

 Denna helg blev de inte mycket ta de lugnt idga har man sprungit runt på stan, blev inge sitta barnvakt till Emilio då ska man plugga istället. Imorron ska jag städa,t vätta och plugga. Men då kan jag istället njuta av kvällarna efter jobbet =) på tosdag lutar fastan så då blir de bättre med sömn igen.

Ne ush vilket tråkigt inlägg de blev nu. Ska försöka lägga in lite fler bilder härdanefter, bloggen blir så mkt roligare då.. eller?

Älskar dig bebiis.



Min snygga väska, fast bilden är inte helt rättvis, väskan är mörkare







Sova hela dan

2008-09-26 ♥ 23:40:21
skulle jag vilja göra imorron, men de kommer jag inte få göra ska möta upp Jessi halv elva i stan. Ska bli kul och umgås lite med syrran sen när vi är klara i stan ska vi möta upp Danijel...dom har inte setts på evigheter.

Idag när jag åkte hem från jobbet satte jag mig på fel buss, så jag passade på att titta lite i Solna centrum, köpte ett par skit snygga skor på rea för 99 kr =)

Har försökt plugga nu ikväll men de har inte alls flytit på, har ingen motivation alls.. så jag får fortsäta på Söndag istället.. och då ska de mesta vara klart.

Imorron kväll ska jag o Danijel passa gullungen Emilio =)

Ajja nu ska jag äta något och sen sova.



Är dom inte snygga? Funderar på att köpa likadana i guld om de finns kvar i min storlek. Ska nog kolla imorron innan jag åker in till stan.

I`ll never love again

2008-09-25 ♥ 23:27:34
 
(Snodde från Jeanine)

I was wrong to let you walk right out of my life. I was dumb to think that i could survive, Was a fool to think the grass was Greener on the other side. Now it hurts to know that it means that i,

I'll never love again, never never, I'll never love again, never never, I'll never love again, never never, I'll never love again, never never, hey hey,
 
I'll never find nobody who can love me like you do, I'll never find nobody to treat me the way you do, I'll never find nobody else babe, I'll never fall in love again, I was stupid to think that any love could compare to the love that you gave to me from you, was a fool, yes a fool to think that I'd find anywhere, anyone is better for me then you,
 
I'll never love again, never never, I'll never love again, never never, I'll never love again, never never, I'll never love again, never never,

I'll never find nobody who can love me like you do,I'll never find nobody to treat me the way you do, I'll never find nobody else babe, I'll never fall in love again,
 
And now my heart is stone cold because you've gone, gone away, gone away And now my heart is stone cold because you've gone, gone away, gone away And now my heart is stone cold because you've gone,

gone away, gone away And now my heart is stone cold because you've gone, gone away, gone away Gone away, gone away, gone away,gone away, gone away, gone away, gone away

I'll never love again, never never, I'll never love again, never never, I'll never love again, never never, I'll never love again, never never, I'll never find nobody who can love me like you do,
 
I'll never find nobody to treat me the way you do, I'll never find nobody else babe, I'll never fall in love again, I'll never find nobody who can love me like you do, I'll never find nobody to treat me the way you do, I'll never find nobody else babe, I'll never fall in love again...

Till mitt liv

2008-09-24 ♥ 22:43:59

En mening bara

2008-09-23 ♥ 22:33:08
The hardest part about saying godbye is having to do it again every single day!


                          

Spoil myself

2008-09-22 ♥ 18:38:31
Kom fram till att hårförlängning är för dyrt för mig som har massa saker att fixa innan jag flyttar till Karin, men jag kom fram till att jag behöver unna mig själv nåt jag förtjänar de så på onsdag förmiddag ska jag fixa nagelförlängning =) Hittade ett jätte bra erbjudanden på de =)

Kom nyss från jobbet känner mig helt slut idag.. och jag är så törstig, om cirka en halv timma får jag dricka .. yaay =)

Ska strax börja med maten väntar bara på matlagninsorder från Danijel, bra att svara när han vet att jag ska ringa.

Blir nog lite plugg ikväll också.. men bara lite. .kan inte göra så mycket fören jag gjort mina fältstudier som blir på onsdag. Min lärare är jätte krävande så jag vill verkligen få allt bra gjort i den här kursen, plus att jag satsar på VG.

Ajja nu ska jag pröva ringa Danijel igen..

Älskar dig! Aldrig blir du av med mig igen.


 Ska bli så skönt med fina naglar =)

Frågetecken

2008-09-21 ♥ 15:18:39
Försöker plugga, är tvungen och komplettera en uppgift för att jag skrev för lite och jag kommer verkligen inte fram till något. Tänkte ta med mig de till jobbet imorron och fråga min arbetskollegor.  Denna vecka ska fältstudierna göras också, ser fram emot de, måste bara planera vilken dag/tid och vilka barn.

Personalmiddagen var jätte trevlig.. jag har kommit fram till att inte nog med att jag har ett underbart jobb jag har haft tur med att få så bra arbetskollegor =)

Annars har helgen vart jätte lugn.. Måste vart helt slut ikroppen för jag gick o la mig runt 4 på morronen fredas natt och vaknade 16.45 på lördagseftermiddan. Kände mig ganska utivlad då.

Idag fyller min mamma och moster år, fick också veta att Sannas mamma fyller år. De tog oss bara 10 år att få reda på =P Haha..

Funderar på att göra hårförlänging.. Vad tycker ni?

Ne nu ska jag försöka plugga... sen ska jag göra chokladbollar med kokos =)

Och senare ikväll blir de våffeltårta istället för pannkakstårta Yuumie ;)


 På Hasselbacken åt vi i fredags


Pussycat dolls - hush hush

So sick and tired

2008-09-18 ♥ 18:23:07
på att behöva plugga konstans, de är allt som finns i huvudet. Men trots den negativa inställningen tycker jag att de är jätte kul att plugga. =)

2 veckor kvar på fastan ungefär, de har gått ganska fort faktiskt och inte vart så jobbigt.

Imorron ska jag på personalmiddag med jobbet på Hasselbacken, ska bli kul =) .. har till och med tagit fram mina fin byxor.. hoppas dom sitter lika snyggt som när jag köpte dom.  Anledningen till middan är att skolan jag jobbar på firar 10 år så på dagen imorron är de massa aktiviteter för barnen.

Kommer stanna i Sthlm hela Okt också och sen i slutet av Okt flyttar jag till Karin. Har börjat kolla lite möbler och så till mitt rum, har hittat en ganska fin garderob som jag vill ha istället för flera byråer. Får se om jag köper den.

Saknar min tjejer , Ida, Sanna & Alicia. Utan er skulle jag aldrig klara mig.

Måste köpa bärbara data också.. nån som har nåt tips? De är faktiskt en del saker jag måste fixa känns inte som att penagrna räcker till riktigt. Vill juh shoppa kläder och skor också. Varför kan man inte få allt?!

Ullared snart kanske?! Nån som vill?

Ne nu ska jag vänta på maten eller nåt...

Älskar dig Danijel. Du är mitt liv <3

Helg

2008-09-14 ♥ 00:18:17
Gud vad man uppskattar helgerna när man jobbar, fast man bara jobbar eftermiddagar. Jag är helt slut efter jobbet nu under fastan och när man brytit fastan är de så mkt som ska hinnas göras på kort tid känns de som.

Har börjat plugga.. där ligger jag redan lite efter men har tagit igen de mesta idag. Danijel har också börjat pluggat, han är så duktig =).

Imorron åker jag till e-tuna över dan.. ska fixa lite saker i mitt rum, hämta mer kläder och hälsa på familjen och Alicia o bäbis. Ida är juh hos hennes kille så henne får jag inte träffa =/. Var juh evigheter sen.

Ville bara skriva några rader.. ska hoppa in i duschen nu sen ska vi kolla på film.

Du är hela mitt universum älskling!

Neverstore - Waiting

Helt slut

2008-09-03 ♥ 18:01:43
Ush de här med att fasta gör en verkligen helt slut. De är inte direkt svårt att hålla sig från mat och dryck men de känns verkligen i kroppen och man börjar lixom drömma sig bort att man tar en kopp kaffe eller äter nåt och sen när jag kommer tillbaka till verkligheten blir jag livrädd för att jag gjorde de på riktigt... Haha =P Man blir helt snurrig.

Nästa Onsdag ska jag vara vikarie för en lärare, jag ska ha 3 lektioner under förmiddagen med klass 2 och 3, känns faktiskt skit kul men samtidigt lite läskigt.  Men jag ser jätte mycket fram emot de.

Imorron är de fotografering på skolan som gäller.. och jag måste juh vara med på personal fotot, ush har aldrig gillat sånt, men nu går man juh inte i skolan längre och bara kan skita i att dyka upp ( tror iförsej att jag var med varje år i skolan) utan jag måste vara med...hoppas man har en någorlunda bra dag imorron ;)

Har så mycket känslor som jag behöver få ut men de har jag inte lust att skriva här så ska nog försöka prata med Danijel lite senare.

Berättade jag att jag slutat röka?! De har jag iaf gjort... hoppas jag! =)

Ne nu ska jag vila lite innan de är dags att börja med maten.

Danijel, jag älskar dig!

Längesen

2008-09-02 ♥ 21:13:43
Ush vad jag är dålig på att blogga.  Men jag är så himla trött efter jobbet så jag orkar inte.

Mitt jobb är helt underbart, är så lycklig för att jag fick de. Längtar verkligen till att gå och jobba och de e en känsla jag inte haft förut. Har fått min egna lilla fan club på jobbet också, några tjejer som är helt tokiga i mig ;) Haha...

Ramadan började igår, och jag fastar för första gången i mitt liv, då undrar ni varför kanske.. jo de e så att jag funderar på att konvertera till Islam så jag håller på och lär mig och tar till mig så mycket osm möjligt om Islam nu. Igår var jag med och bad en bön med Danijel, de kändes lite annorlunda.. mycket pga av att jag inte förstår någonting men de e sånt man lär sig med tiden. De är helt och hållet mitt eget val att konvertera om jag nu gör de och de finns många anledningar till varför jag funderar på de.

På måndag börjar sista kursen på Barn och fritidsprogrammet, ska bli skönt att börja plugga igen =) och blir klar barnskötare. Sen fortsätter jag nog plugga  när jag flyttat upp till Sthlm igen, lättare att söka distans kurser där.

Nu väntar jag på att Danijel ska komma hem så jag får sätta på kaffe, de är de enda jag längtar efter hela dagarna medan jag fastar.

Ne nu ska jag kolla runt lite.

Bebiis, jag kommer aldrig ge upp om dig.. du är mitt liv och jag älskar dig mer än ord kan beskriva!

RSS 2.0