Motivationen

2008-04-30 ♥ 15:40:06
till att skriva blogg har jag tappat, men man får juh såna perioder. Snart är jag nog tillbaka igen och skriver flera ggr om dan. Iaf tills jag hittar ett jobb. Haha börjar undra om de någonsin kommer att hända?!

Idag är Danijel ledig så vi har vart och snurrat runt lite överallt. Vi skulle ha träffat Sebbe i stan men han kunde inte så nu sitter vi bara hemma. Så jag kunde ha hjälpt Sanna iaf, men nu hade de ordnat sig somtur var.
Är lite avundsjuk på henne för hon ska åka till E-tuna ikväll, jag vill också hem, saknar alla.

Asså jag bryr mig inte om Valborg ett dugg, men vetskapen av att alla andra ska göra något får mig att känna mig ganska rastlös. Vad ska vi göra ikväll?

Ska börja lite med nutrilett nu igen, måste skärpa mig med hur mkt jag äter också, måste bli lite mindre portioner, ska ut och gå lite senare, Danijel ville inte följa med för han sitter juh med sina två nya PS3 spel.

Verkar inte som de funkade denna gång heller?! Får veta säkert nästa vecka. När ska de bli våran tur?

Vart rökfri i 2 veckor idag =)

Hello

2008-04-28 ♥ 11:31:24
my friends.

Så vad har hänt de senaste dagarna? Inte mkt faktiskt, har jobbat för de mesta och vart så himla trött. Ihelgen var Jessi & Johannes här, de var efterlängtade. I fredags var jag i stan typ hela dan, köpte Puma skor för mindre än halva priset =) , träffade Jessie och Emilio och sen hem och umgås med J&J.

Min mamma är super snäll, hon sponsrade mig med 500 spänn så jag kan köpa busskort behöver bara lägga 200 kr själv nu. Hon verkligen rädda mig. Jag hoppas juh på att få jobba en HEL del nu i Maj.

Jag var på intervju i fredags också. berättar om de när jag vet mer. *Håller tummarna*

Ska strax börja göra mig iordning, ska träffa Jessie och Emilio =) .. Jessie ska tatuera sig så jag är barnvakt, sen blir de hem till henne och ikväll ska jag till skolan. Skit tråkigt =/ .. Måste göra färdigt uppgiften innan jag går också.

Nu har jag inte tid med här mer.

Jag vill åka till Thailand.

Älskar dig Danijel <3

mmmm

2008-04-26 ♥ 09:16:56

Har verkligen inte orkat skriva de senaste dagarna.  Och hinner inte skriva något nu för jag ska till Grand och jobba. Ska dit imorron också. skönt att man iaf fick två dagar till innan månaden tar slut, förhoppningsvis finns de jobb mån-ons också.

Tycke rni är riktigt taskiga, jag skrev att jag vart rökfri i en vecka förut och jag fick inte ett enda grattis. Tänk på de! ;)


Nu ska jag äta upp min gröt och sen gå till tunnelbanan.

Skriver mer när jag orkar


Wohoo

2008-04-23 ♥ 18:12:10
Idag har jag vart rökfri i en vecka. Utan några som helst problem, för jag är så j*vla grym =)

Morrn morrn

2008-04-23 ♥ 12:01:44

så idag öppnade jag smyckesbutiken runt 10 tiden, ganska lugnt med folk. De här jobbet är skit bra om man pluggar, säger bara de =P. Sanna ringde för en stund sen, hon hade kul på gruppintervjuen och de var inte klara än. ska bli kul och höra om allt de fick göra sen.

När jag kommer hem ska jag ut och promenera, tog juh en vilodag igår, eller jag tränande på bollen iaf. så idag ska jag ut igen, ska bli så skönt.

Imorron ska jag till Grand och jobba och direkt efter till skolan och starta den nya kursen. Kommer bli en låååång dag. Men tror jag går till Grand vid tio så då får jag lite sovmorron iaf. Lägga sig tidigt ikväll helt enkelt. Danijel är ledig imorron och då ska jag vara borta hela dan såklart.

ahh de va nog de jag hade att berätta just nu.


Later


Sitter

2008-04-22 ♥ 14:16:56
och tar hand om smyckesbutiken Sanna jobbar i medan hon är på info träff och intervju. Ganska soft de här faktiskt, skulle nog kunna jobba här ändå asså =). Haha

Hann inte göra mycket på min att göra lista idag, ska ringa minga smatal nu iaf. Blir ingen promenad idga har sån träningsvärk, så jag vilar en dag.

Ikväll börjar Ugly Betty igen =) .. Yaaaay och sen DH.

På fredag kommer Jessi&Johannes, de va evigheter sen de va hos oss, de har vart riktigt tomt så de ska bli jätte kul. Får se vad vi hittar på för nåt. 

Ajja kommer inte på något mer att berätta just nu.

Bye

---------------------------------------------------------------------------

Nu är jag hemma, ska hjälpa Sanna imorron också för hon gick vidare till grupp intervju, fast imorron ska jag öppna. De va faktiskt soft att vara där, hoppas jag kan ta över om Sanna får jobbet =) .. Passar mig skit bra för de är ganska lugnt och då kan jag plugga samtidigt. Osså skulle de bara bli halva sommarn på Grand. *håller tummarna* Men min magkänsla säger mig att Sanna kommer få jobbet. Hon klarar vad som helst.

Snart ska vi dra iväg och handla lite, ska fixa iordning tonfisksallad när vi kommer hem och sen är de dags för Ugly Betty.

Ska till Grand och jobba på torsdag hela dan och direkt efter de till skolan och starta upp nya kursen. Känns både jobbigt och skönt.

Ajja nu ska jag göra någonting annat.

.....

2008-04-22 ♥ 00:02:49

 Har inget direkt berätta om dan inget kul som hänt. Orkar i vilket fall inte skriva nåt. Haha =P


Detta händer imorron iaf under dagen:


  • Små sysslor
  • Ut och promenera
  • Ringa några samtal
  • Till Sannas jobb
  • Hämta barnen?


Ne ush nu är jag helt slut, måste gå upp skapligt också för att hinna med allt innan jag drar till Sannas jobb,

Natti natti 















Vaknade

2008-04-21 ♥ 10:21:53
kvart i nio idag och kände mig utvilad, så drog mig upp ur sängen, vill inte sova för mycket då blir man bara trött istället. Har kollat på One tree hill, orkade inte igår och nu sitter jag här.

Har lite träningsverk i benen och magen efter gårdagens promenad. Men de blir promenad idag med, antingen med Haissams tjej om hon ringer annars går jag till Frösunda och hem sen.

Ska strax göra frukost och sen plocka lite, kanske sola lite på balkongen igen =)

Later

Kort

2008-04-20 ♥ 23:55:39
om dagen som gått.

Danijel var med sin polare och spelade fotboll, jag satt hemma och sola på balkongen sen drog vi och fika. Hem på med gympa kläderna och ut o gå i solen. Gick 7km de var helt underbart. Känner mig peppad till max att gå ner i vikt, längtar till att gå ut imorron igen, men dåf år jag sällskap av Haissams tjej =)

Sen drog vi till Khalil och Gabi och hälsa på, och sen följde vi med till Haissam en stund. Nu är vi hemma, har precis ätit lite soppa. Ska gå o kolla på One tree hill som jag spelade in.

Jag vart till och med lite bränd av solningen idag, men brukar bli de i början när solen tittar fram sen blir de bättre =) ... Jag vill ha färg juh.

Hoppas på denna gång! Tror på denna gång!

God natt people.

Dåliga

2008-04-20 ♥ 00:44:11
på att kommentera är ni!  Skärpning.

Cypern?

God natt

Promenad

2008-04-19 ♥ 14:37:36
Jag tog mig faktiskt ut på en promenad runt Råstasjön, de va så skönt. Nu ska jag träna på bollen, sen ta en Nutrilett. Vill verkligen gå ner i vikt nu, och de ska jag också! Sen blir de en lång skön dusch.

Ska förengångsskull bjuda på några bilder på mig själv från efter promenad precis när jag kom hem. Nästa gång ska jag ta lite bilder på Råstasjön så ni får se hur fint de är.

 Vet inte hur man tar bort blixten.


Lördag

2008-04-19 ♥ 13:03:23
Vi sov riktigt mycket inatt, kanske därför jag känner mig så yr. :S

Danijel är iväg och ska fixa massa saker, kommer dröja timmar, vad ska jag roa mig med? Är redan uttråkad och de var 5 minuter sen han gick.

Igår var de iaf en lugn hemma kväll, vi myste och bakade chokladbollar, fast dom kommer juh Danijel få äta upp, jag åt en igår och en idag men nu blir de inga mer. Ibland måste man juh faktiskt unna sig nåt gott. Tänkte att jag ska träna på bollen idag, kanske ut och gå runt Råstasjön iaf om mitt huvud slutar snurra bara.

Hoppas att vi hittar på nåt skojj ikväll, känns så tråkigt att vara hemma hela tiden.

Är så avundsjuk på Sanna som ska hem till sina föräldrar idag med Anton. Tänk om Danijel och jag kunde åka hem till mina, jag saknar min familj och mina vänner jätte mycket. Men jag får nog vänta ett tag till innan jag kan åka hem och hälsa på.

Ajja nu ska jag fortsätta leta jobb.

Eftersom

2008-04-18 ♥ 19:10:56
Ida slängde upp en riktigt hemsk bild på oss i sin blogg igår, slänger jag upp de gamla vimmelbilderna jag har på oss. Haha =p

image54 
Metro

image55
Dannes

image56
 I höstas på Time Out.

Gårdagen

2008-04-18 ♥ 19:00:16
Ja den var händelserik. Började med 6 ½ timmar på Grand, de var lugnt flöt på bra, träffade Ann-Sofie en stund också =). Sedan bar de av för att hämta Elin, vi drog iväg lika snabbt till Sannas jobb. Elin fick hur mkt smycken som helst medan jag stog och prövade hur mkt solglasögon som helst, fick med mig hem typ 6 par tror jag. Tack Sanna =) .. Ska slänga upp bilder på dem.

Vid halv sju stängde Sanna butiken så åkte vi till Frösunda och lämnade Elin, sen åkte vi hem till mig, tog de lugnt åt lite frukt och sen gick vi ut på den efterlängtade promenaden. 5km var de runt båda sjöarna, så de vart en bra promenad, de ska vi göra minst en dag i veckan iaf.

Nu är de helg, och Danijel är ledig hela helgen. Så himla skönt, blig nor inge jobb på Grand ihelgen heller så. Dom har tydligen haft jätte mkt avbokningar. Suck, jag som behöver jobba. Hoppas de kommer mer jobb innan månaden är slut iaf.

Danijel är iväg och klipper sin mamma och syster nu, hoppas att vi hittar på nåt sen, men får se hur de blir.

Ska förresten stå i smyckesbutiken Sanna jobbar i några timmar på tisdag förmodligen, hon ska iväg på en intervju/infoträff. Dåligt nervös jag är.

Ida skrev ett jätte fint inlägg i hennes blogg igår: http://max500.blogg.se/
Saknar henne så himla mycket, vilka grejjer vi har haft för oss. Alltid haft så  kul.
Ord kan inte beskriva hur mycket du betyder för mig barbie <3 Kommer alltid stå vid din sida, finns alltid här för dig! Glöm aldrig de!

Saknar alla hemma i E-tuna så mkt. Måste åka hem snart känner jag.

Danijel jag älskar dig. Du är ljuset i mitt liv.

Jag råkade ta bildern snett. Sorry.

  snygga eller hur?! ;)

Längtar

2008-04-16 ♥ 20:48:37
efter våren och sommaren. Går in i klädkammaren och bara längtar när man ser alla sommarkläder. Och de finns så mycket jag vill köpa också. Tyvär får de vänta en månad till minst.

Hade tänkt att följa med Danijel och träna, men han sa att de brukar vara mycket folk där så då sket jag i de. Imorron blir de förhoppningvis promenad med Sanna. HAr tränat på bollen idag också. Gud vet att jag vill ha en orbitrek, men eftersom de kommer dröja innan jag får en sån skulle jag vilja ha en spinningcykel. Ajja får se hur jag löser de.

Snart åker Gabi och Khalil med barn utomlands, då ska jag åka dit så ofta jag kan och låna hennes orbitrek ;) .. Måste ändå ta in deras post så. Hihihi.. Jag ska gå ner i vikt nu!

Ska strax kolla på top model, ta mig en knäckemacka och en frukt och bara njuta av att ta de lugnt. Sen blir de nog god natt för min del, eller runt elva iaf. Sov så himla dåligt inatt.

Danijel och jag, iaf jag velar så mycket inför vår resa, sol och bad semester eller inte?! .. Sen när jag jobbar heltid skulle vi lätt kunna dra iväg på weekends lite överallt så länge de bara är han och jag. Så man kanske ska passa på att åka på sol och bad semester nu igen. De klagar jag inte på.  Grubblandet fortsätter

Zzzzz

2008-04-16 ♥ 15:47:59
Jag är så trött idag, sov så dåligt inatt osså upp tidigt och jobba. Men de var lugnt på Grand idag =). Hoppas de är så imorron också, men har känsla av att de komme rvara stress stress och stress imorron. Sen måste jag kolla om jag kan få fler dagar, jobba jobba jobba.

Ajuste måste gå in på ams och kolla lite, glömde de igår.

Imorron ska Sanna och jag förhoppningsvis ut och promenera, har väntat på de. Anledningen till att jag aldrig går själv är för att de så himla tråkigt. Så vilken tur att Sanna kom på denna idé. Men hur många ggr i veckan ska vi ut och promenera Sanna?

Jag ska iaf träna på bollen idag igen, och sen lägga mig framför tv'n och slappa, kanske ta en dusch först. Skulle vara så skönt att lägga sig och vila, men de ska jag inte göra.

Vi har fått nya uniformer på Grand, man känner sig verkligen som en tjänsteflicka, de enda som saknas är den vita "mössan". Slänger in två bilder på mig i nya uniformen.

Nu ska jag ringa och gratta min syrra som fyller år idag =)

 Den förra uniformen bestod utav blå kjol och blått förkläde och en vit blus.

Bjuder på en gammal bild på mig och Danijel.
  < - - Så vill jag se ut igen!

Halloj halloj

2008-04-15 ♥ 23:25:03
de vart inget mer struket på listan. ( Kolla förra inlägget )

Jag fastnade i min sluta röka bok, hämtade ut den i eftermiddags och nu har jag läst ut den. =P

Nu känner jag mig helt slut känns som jag hållt igång hela dan ändå, så jag ska gå och borsta tänder och gå och lägga mig.  Danijel klagar på att han mår dåligt, jag vill inte bli sjuk nu.

Hörs imorron eftermiddag, ska till Grand och jobba imorron, har inte bestämt mig för om jag ska börja 8 eller 9. :S

Karin fyller år idag, har försökt messa men de kommer inte fram, försökte ringa men kom inte fram =/. Måste ringa henne till jobbet i veckan. Imorron fyller Jessi =)

NIghty nighty

Pust

2008-04-15 ♥ 15:20:33
Har precis städat färdigt lägenheten. gud så skönt de är när de är gjort.
Mina böcker har äntligen kommit så nu ska kila till Ica och hämta ut dom, sen lär jag väl fastna i min sluta röka bok, men ska försöka slita mig och gå på en promenad. Sen blir de en lång varm dusch =)

Är hungrig, ska äta direkt när jag kommer upp från Ica.

Later

Så detta ska jag göra idag:
  • Städa lägenheten
  • Vika tvätten
  • Äta nyttigt ;)
  • Försöka ta en promenad
  • Baka chokladbollar, är de jätte onyttigt?
  • Träna på bollen

Att göra

2008-04-15 ♥ 00:21:04

De blev inge jobb på Grand imorron, de ringde och avbokade.

Så detta ska jag göra imorron:

  • Städa lägenheten
  • Vika tvätten
  • Äta nyttigt ;)
  • Försöka ta en promenad
  • Baka chokladbollar, är de jätte onyttigt?
  • Träna på bollen

De värsta är att imorron när jag vaknar kommer jag säkerligen inte ha någon lust att städa, för de har jag juh nu. De kommer resultera i att jag kommer ta onödigt mycket pauser och onödigt ofta. Men men huvudsaken att lägenheten blir städad imorron iaf. Ska nog köra en riktigt vårstädning, städa bakom spisen och allt. Sätta på the voice höja och bara köra på. Ja de låter som en bra plan.

Ska verkligen försöka få ut mig själv på promenad också, men de är juh så tråkigt. Lär nog vänta tills Sanna inte har ont längre. Men jag ska iaf börja träna på bollen igen imorron! De ska jag skriva dit på listan! Måste komma ihåg att fixa grönsaker till måltiderna också.. och att äta mindre och mer regelbundet. Här blir de ingen strikt diet inte! Jag ska lyckas få bort 5 kilo till i sommar utan strikt diet. De bästa man kan göra är juh att äta ungefär var tredje timma och äta små portioner och massa nyttigt och bla bla bla.

Ajja nu är jag faktiskt jätte trött, ska kolla om Danijel har ätit färdigt och sen ska vi förhoppningsvis sova.

See you tomorrow ;)

Förresten, äntligen har dom skickat mina böcker. Hoppas dom kommer fram imorron, Vill ha min sluta röka bok, jag är peppad att sluta röka nu!



Engla

2008-04-14 ♥ 17:12:23
Tänd ett ljus för Engla i kväll Klockan 21 tänder Sverige ljus Uppmaningar sprids genom bloggar och sms.


Jag kommer tända ett ljus, kommer du?

Svullnare

2008-04-14 ♥ 14:15:13
idag är mitt öga ännu värre, svullnadne var större men nu har de blivit lite mindre igen ,men nu gör de mer ont och känns typ hela tiden. Och de sätter sig i huvet också. Som tur är ska Danijel skjutsa mig till Frösunda sen så jag kan hämta barnen, vill inte visa mig ute. När jag åker hem sen är de mörkt iaf. Får se om jag kommer kunna gå till Grand imorron, inte om jag känner mig så här iaf. Hoppas de går över för jag behöver verkligen jobba.

Diskussion om resan fortsätter, Thailand blir de nog inte iaf. Danijel är sugen på att åka till Frankrike, Paris men isåfall åker jag hellre till Rom. Så vi får se vart de slutar. Hittade iaf billiga resor till Paris också. Dom verkar ha mycket billiga resor, www.ticket.se ..

Ska nog gå och ta ett bad nu. Tror jag har lite feber också =/.

Måste bli bra till imorron. måste måste måste jobba.

Svullet

2008-04-13 ♥ 13:20:08
öga har jag vaknat upp med, inte skönt! Hade ont igår så trodde de va en vagel på gång men tydligen inte, nu är jag helt svullen istället. =/

Har precis deklarerat, duktig jag är.. Haha. Dom pengar jag får tillbaka går direkt till semesterkassan.

Idag ska juh jag och Sanna ut och promenera, har försökt ringa henne men inte kommit fram,ska väl slå en henne plings nart igen, hon ska juh på konsert ikväll så vi måste juh gå inom några timmar.

Jag vill bara jobba jobba jobba denna månad, få mer cash nästa månad, nästa vecka har jag fått 3 dagar jag hoppas att de blir mycket mer sen.

Danijel skulle tydligen gå och träna så jag får vara själv en stund till, tror jag ska ta ett bad.


Ingen myskväll

2008-04-12 ♥ 22:46:19
Danijel sloknade på soffan innan klockan åtta, stackarn har sovit dåligt i flera dagar och börjat jobba tidigt. Så jag väckte honom och fick honom att gå o lägga sig i sängen.

Har tittat på en film och moffat, är juh trots allt sista moff dagen imorrn börjar bantningen.

Känner mig lite nere ikväll, mycket beror väl på ekonomin är så trött på att kämpa för att få ihop de varje månad. Men snart börjar mitt sommarvikariat på Grand, men ska juh bara jobba 75% och samtidigt betla av alla mina skulder, fast de ger juh mig glödje. De kommer göra de så mycket bättre efter sommarn istället, kommer kunna lägga undan pengar när jag jobbar dp istället.. =)

Efter sommarn ska jag fan ha ett stabilt jobb, då är juh utbildad barnskötare då måste de väl bli lättare att hitta ett jobb, jag hoppas verkligen de iaf. De här påverkar juh inte bara mig de påverkar Danijel också och de så jobbigt. Men snart blir de bättre, visst jag kommer inte ha jätte mycket pengar i sommar heller men jag blir juh skuldfri som sagt.

Längtar så mycket till våran resa, fast jag vill veta vart vi ska. Önskar att jag hade haft ett jobb och kunnat lägga undan pengar då hade vi kanske kunnat dra iväg till Jamaica eller nåt =P .. Om de nu skulle bli att vi drar till Thailand, måste jag se till att lägga undan så mycket som möjlig, där vill man juh shoppa hur mycket som helst.

Ajja de ordnar sig snart. Tänk positivt Annica!

Imorron börjar jag med tabletterna igen, ser inte så mycket fram emot de längre, inge roligt att gå och hoppas och sen blir man besviken i slut ändan ändå. Men ska försöka vara positiv.

Ajja nu har juh tyckt synd om mig själv tillräckligt, tror jag ska kolla på en till film innan jag går och lägger mig.

Älskar dig Danijel. Jag lovar dig att snart kommer de bli bättre, jag ska hitta ett bra jobb.

Ska juh börja med mitt körkort i sommar också. Hur ska jag ha råd med det?!

God night

Ikväll..

2008-04-12 ♥ 18:11:00
blir de bara myspys med Danijel och massa gott att äta. Skulle egentligen lägga av med all skit häromdan men jag gör de imorron istället för då ska Sanna och jag börja promenera. Så idag är sista moff dagen sen börjar "tävlingen" ;) .. Kommer inte ihåg hur många kilo Sanna ville gå ner till den 1 Juni men jag ska gå ner 5 iaf =) .. Känner mig riktigt peppad nu, och om jag tappar de har jag Sanna som peppar mig istället =) Skit bra juh!

Ser riktigt fram emot detta med Sanna faktiskt =) .. Fast jag vet inte hu rmånga promenader vi ska sätta som mål för varje vecka, de får vi ta och bestämma imorron.  Iiiih vill börja nu.. Haha.. och snart lägger jag av med rökningen också.

Ajja nu ska jag kila till Ica och köpa till snacks och sen ta ett bad innan vi börjar våran myskväll..

Fullt upp

2008-04-11 ♥ 20:24:11
Har jag haft idag. Var på intervjuen på förmiddagen, kändes som att de gick jätte bra =( sen mötte jag upp Jessica och lilla Emilio som har blivit jätte stor. Vi åt och fikade och sprang runt lite i stan. Sen åkte jag och mötte upp Danijel och vi fixade lite grejjer.

Ikväll verkar de bli en tråkig kväll, bara sitta här hemma. Danijel börjar tidigt imorron så han kommer nog lägga sig snart =/ .. Jag vill faktiskt hitta på något.. men vad?!

Ajja ska kolla lite jobb nu, kanske ta ett bad sen.

Slänger upp lite bilder på Emilio från idag och en bild på väskan jag fick av Sanna häromdan =)

Vissa av bilderna blev lite suddiga, Emilio ville absolut inte sitta still =P



Väskan, man ser inte den så bra, den är mycket sötare än på bilden. Riktigt sommrig

Nu drar jag..

2008-04-11 ♥ 09:16:59
strax iväg på intervjuen. Så håll tummarna för mig.

Sen ska jag jag hem och plocka undan lite, ligger saker överallt, vill åka och hälsa på Jessie och Emilio men de vart för sent igår kväll för att ringa och nu sover hon nog. Hon kanske redan har planer dessutom.

Ajja de står helt stila i huvet nu...

Kommer tillbaka senare

Intervju

2008-04-10 ♥ 15:07:22
Imorron förmiddag ska jag på intervju på ett föräldrakooperativ. De är ett gravvik från aug till aug nästa år. Hoppas hoppas. Vill verkligen ha ett stabilt jobb nu, är så trött på att bara ha ströjobb.

Ringde  Grand och kolla om de fanns jobb ihelgen men dom skulle gå igenom de ikväll och höra av sig isåfall.

Har precis kommit ut ur duschen, ska klä på mig, ringa Danijel och sen hämta barnen.

Är super laddad för promenaden ikväll =)

Hörs ikväll..

..............

de vart ingen promenad ikväll, Sanna stackarn mår jätte dåligt. krya på dig gumman. Vi får ta de på söndag istället.

Men de betyder att jag kan titta på lyxfällan ikväll iaf =P Haha..

Nu ska jag ringa Danijel och sen kila iväg och hämta barnen

Irriterad

2008-04-10 ♥ 12:49:26
Klarar inte av den där j*vla matte kursen, de är så mycket och de är så tråååååkigt. Varför ska jag jämt envisas med att läsa den hemma och precis i samma tid när jag pluggar massa andra kurser. Har juh inte lust att avbryta den heller för då blir de mindre pengar av CSN men men vad ska man göra :S Jag klarar den inte på egen hand måste läsa den i skolan.

Får se om jag får tag på nån i skolan efter lunchen och kolla om de har kvällskurser i matte a.

Har inte en aning om hur jag ska ta mig till och från barnen idag också, kul va?!  Faaaan vilken irrriterande dag. Kvällen blir bättre iaf, ut och promenera med Sanna.

Nu ska jag kolla på våra bästa år och tycka synd om mig själv.

Nej nej nej

2008-04-10 ♥ 10:43:42
Snart är de dags för matte boken, jag måste så äre bara. Ska plugga matte hela dan idag tills jag ska gå och hämta barnen och med lite pauser emellanåt =P ... Ska bara vakna till lite här nu först.

Hoppas dom har skickat mina j*vla böcker nu, vill ha min sluta röka bok.

Ajuste har juh ett nytt fräscht CV ska kolla om de kommit in lite nya jobb idag.

Fick ett nytt högkostnadskort sist jag var på Karlolinska, och lilla smartarslet (jag) har tappat bort de. Tror ni man kan få ett nytt nästa gång man går och att dom stämplat dit den förra tiden?

Ikväll ska Sanna och jag ut och promenera, Ska ladda upp för de under dagen också ;)

Nu börjar ni bli dåliga på att kommentera igen.. Skärpning

Onödigt vetande

2008-04-09 ♥ 22:59:02

Hundra frågor om dig själv


1. Vad är ditt fullständiga namn?; Annica Elisabeth Staflin Arkko

2. Vilket tilltals namn använder du?; Annica

3. När e du född?; 1986

4. Var föddes du?; Eskilstuna

5. Var skulle du vilja bo när du flyttar hemifrån?; Har flyttat hemifrån, trivs utmärkt i Sthlm.

6. Vilket är ditt favoritdjur?; hund

7. Vad är det pinsamaste som hänt dig?: Vill jag inte ens minnas

8. Vad är det värsta du vet?; Spindlar

9. Vad äcklas du av?; Oliver bland annat

10. Har du varit kär?; Absolut

11. Har du blivit sårad nångång?; För många gånger

12. Har du sårat någon nångång?; Tyvärr

13. Har du blivit playad?; Också de för många gånger

14. Har du playat någon nångång?; De har hänt

15. Har du varit otrogen nångång?; Ja, fast i ett väldigt oseriöst förhållande ( Jag vet finns inga ursäkter för otrohet)

16. Har du varit med i slagsmål nångång?; Faktiskt inte

17. Röker, snusar eller dricker du sprit?;  Jag röker, dricker ibland fast sällan

18. Tycker du de e coolt o göra nått av de? Verkligen inte, ska sluta röka

19. Har du nångång rymt hemifrån?; Ja

20. Har du nångång skärt dig själv i handleden?; Ah fast inte djupt

21. Har du försökt ta självmord nångång?; Nej

22. Är du nöjd me ditt liv?; Till stor del, fattas några saker bara

23. Har du strulat mer än en person på en kväll?; Ah

24. Brukar du festa?; Sällan

25. Föredrar du att strula runt eller kärlek?;  Kärlek

26. Skulle du kunna va otrogen eller ljuga för personen du älskar?; Absolut inte

27. Brukar du ljuga för dina föräldrar?; Inte längre =P

28. Går du enbart efter modet?; Nej går efter de jag gillar

29. Tycker du om skolan? Oftast tycker jag de är kul att plugga

30. Har du haft sex med mer än en person samtidigt?; Censur

31. Har du tappat din oskuld?; tappat??? Jag har förlorat den

32. Var är de sjukaste stället du haft sex på?;  Sjukhuset i E-tuna

33. Har du nångång blivit ertappad när du haft sex?; De hoppas jag inte

34. Har du nångång snott en kompis kille?;  Nej skulle aldrig falla mig in

35. Har du nångång ljugit för din bästa vän?: Nej, men man kanske har undvikit att säga vissa saker

36. Gillar du killar med mycket muskler?; Inte direkt, men gärna lite muskler

37. Är du hetero, bi eller homo?;  hetero

38. Skulle du kunna ljuga för en person bara för ditt eget bästa?;  Beror på vad de gäller

39. Hade du haft sex med två personer samtidigt för 50000 kr?; Aldrig i livet

40. Har du någon piercing?; Har haft i naveln och läppen, men har bara i öronen nu

41. Älskar du någon just nu?; Jaa <3

42. Äger du mer än 5 par skor?: Klart, jag är juh kvinna

43. Har du nångång kallat någon för hora?; Ah

44. Har du själv blivit kallad hora nångång? Ah

45. Äcklas du av bögar/lebb?; Nej.

46. Skulle du kunna kyssa en tjej?;  Been there, done that.

47. Vad hade du gjort om någon du älska dog?; vill inte ens tänka tanken.

48. Har du nångång snattat?; Ah  när jag var yngre

49. Har du blivit tagen av polisen nångång?; Ah

50. Vad hade du gjort om du vann en miljon kronor?; Rest jorden runt

51. Vad är ditt längsta förhållande?; Det jag är i nu snart 2 ½ år

52. Hur ofta duschar du?; Oftast 1 gång om dan

53. Vad tycker du om håriga killar?: Hur håriga?

54. Har du nångång tagit droger o isåfall hur kändes de?; Onödigt

55. Skulle du kunna strippa för 1000 kr?; Aldrig

56. Har du haft sex mer än 5 ggr på en kväll?; Tror inte de

57. Vad vill du jobba med när du blir stor?; Vet inte de än

58. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?; Absolut

59. Är du seriös i ett förhållande eller oseriös?; ofast seriös

60. Skulle du kunna gifta dig nu?;  Helt klart

61. Vill du ha barn när du blir stor?; Självklart, längtar till de

62. Är du nöjd me hur du ser ut?;  Nej var nöjd med hur jag såg ut förut

63. Har du spottat någon i ansiktet nångång?; Nej

64. Har du varit med om något övergrepp nångång?; Nej

65. Vilken maträtt älskar du mest?;  Lasagne

66. Har du någon sjukdom?; Private

67. Har du nångång skolkat?; Haha för mycket.

68. Har du nångång gjort något du igentligen inte fått göra?; Ja de ingår juh i tonåren

69. Har du nångång provat på denna ställningen?; va?

70. Har du kollat på porr?;  Naee aldrig (a)

71. Har du nångång snackat skit om en vän?;  De hoppas jag inte att jag gjort

72. Säg ditt favorit talesätt; Har inget

73. Var vill du åka på semester?; Jorden runt

74. Har du nångång dödat någon?; Nej

75. Hur känner du dig just nu?; Trött och hungrig

76. Vilken e din favorit artist?; Just nu Chris Brown och Ne-Yo

77. Är du rasist?;  Absolut inte, snarare motsatsen min man är juh arab ;)

78. Har du nångång ljugit om din ålder?; Tror inte de

79. Dömmer du folk efter utseende?; De händer nog

80. Har du nångång vunnit i en tävling?; När jag var mindre

81. Har du haft på G med flera st samtidigt?; Ja

82. Vilken artist hatar du mest?; Kommer inte på nån just nu

83. Vilken film såg du senast på tv?;  När lammen tystnar

84. Har du skrikit åt en lärare nångång?; Nej men vart dryg

85. Vilken årstid tycker du mest om?; Sommar

86. Vad är det dummaste du gjort?;  För mycket

87. Vad är det bästa du vet?; Famil, vänner och Danijel <3

88. Har du många vänner?; Jag har några nära vänner och de räcker för mig =)

89. Tycker du det är coolt att ha många vänner?; Whaaat?

90. Tycker du det är roligt o svara på dessa frågorna?; Nej men har inget bättre för mig just nu

91. Rakar du dig?; Självklart

92. Är det viktigt för dig att din kille ser fräsch ut?; De ä klart, men de gör han oftast också =P

93. Vilken del av motsatta könet tänder du mest på?; Ögonen och leendet

94. Vad gör du om du fortfarande inte har hittat kärleken när du är 20?; Är över 20 och jag har hittat den =)

95. Tycker du om att läsa böcker?; Ja fast de var ett tag sen

96. Vilken sorts musik lyssnar du på?; Mest RnB

97. Vad hade du gjort om killen du var tillsammans med var otrogen?; Skärt av han ballen :@

98. Hur behandlar du folk?; Som dem behandlar mig

99. Nämn en sak du vill göra; Äta och gosa med Danijel

100. Vad ska du göra nu?; Äta och gosa med Danijel


Resan

2008-04-09 ♥ 22:06:52
Glömde berätta att igår hittade skit billiga resor med hotell till Rom, men nu är inte Danijel så sugen på att åka dit längre, men jag vill dit. Känns som att de står mellan de och Thailand iaf. Spännande.

Danijel sitter och tittar på fotboll, så jag ska väl fortsätta leta jobb under tiden. Ska fanemig hitta ett vettigt jobb vill inte jobba på Grand någe mer, men i värsta fall så blir de sommarn där.

Byebye

Dagen som gått

2008-04-09 ♥ 21:38:40
Har haft en ganska händelsrik dag idag, tyvärr vart de inge matte idag heller.

Dagen började med att luncha med Danijels kusin och hans tjej sen åkte vi hit och fikade. Strax efter dom drog skjutsade Danijel mig till Sanna's jobb, Sanna och jar har kommit överns om en träningsplan, Råsta sjön och Lötsjön here we come och kanske lite aerobic striptease också ;) Sen i Juni blir de träningskort på Friskis & Svettis. När Danijel tränat klart kom han och hämtade mig från Sanna's jobb, fick en skit söt sommar väska av henne =) .. Fick ett sms av Sanna hon vill börja träna redan imorron, ska ringa upp henne snart. Så idag blir sista moffar dagen sen jävlar ska Sanna och jag peppa varandra =)

Ikväll har Danijel och jag fixat iordning mitt CV så nu kan jag börja söka jobb igen. Ska fortsätta strax. Imorron blir de matte hela dan sen hämta barnen och sen träna med Sanna antagligen.

Har fixat in bilder från min mobil på datan, så tänkte lägga upp bilderna på Heba's son som jag passade häromdan men också på lilla gullungen Emilio.

Älskar min Danijel <3


Ali - Dom två första bilderna är lite dåliga.


Emilio - Dom tre sista bilderna är några månader gamla

Mensvärk

2008-04-09 ♥ 11:51:08
börjar jag få nu. Inte skönt.

Ska strax gå och ta min morgon cigg och sen sätta mig med matteboken så jag kommer igång med de nångång. Sen ville Danijel tydligen handla lite osså ska jag försöka åka och hälsa på Sanna på jobbet. Känns som de vart en del idag ändå och juh tidigare man börjar med de desto bättre.

Nähä nu ska Danijel tydligen dra iväg nånstans hör jag.

Jag vill fixa mina ögonbryn idag också, kanske lägga en ansiktmask =)

Ajja nu ska jag sätta igång med dagens måsten.. See you later

Regn och rusk

2008-04-08 ♥ 20:07:59
ush va tråkigt väder de är.

Idag har jag inte gjort någonting, har mått dåligt mesta delen av dagen, men nu mår jag bättre, så de vart ingen matte idag heller.. skäms på mig.

Ikväll blir de också lugnt, ska strax börja med maten, sen ska vi ta ett bad och bara mysa.

Är jätte sugen på att dra iväg till Thailand när vi har semester, de skulle vara hur kul som helst, men vi får se vart de bär av.

Har inte direkt nåt att skriva så jag ska nog gå och börja med maten börjar bli hungrig.

Uttråkad

2008-04-07 ♥ 20:20:27

Har ingenting att göra, Danijel kommer inte förens om 1 ½ timma ungefär =/ .. Men sen är han ledig i två dar, men med min vanliga tur så ringer väl Grand och vill att jag ska jobba, alltid när han är ledig,

Skulle juh börjat med matten idag, men sen ringde Heba ( Danijels syster) och frågade om jag kunde följa med och passa hennes bäbis medans hon gick på en kurs, självklart gjorde jag de, han är juh bara för sötm tog några bilder försöker lägga in dom på datan nu, men min mobil är lite cp.

Efter att jag vart där med Heba var de bara att åka och hämta barnen och som vanligt satt jag barnvakt utan barn .. haha =P De enda positiva med de är att jag slipper titta på barnprogram.

Funderar på att ändå sätta mig med matten nu en stund, får lite skuldkänslor, ligger grymt mycket efter. Sen måste jag fixa om mitt CV också. Men de blir nog imorron, snart är de juh 2 ½ män och sen prison break =)

Nu har jag börjat känna att jag vill ha ett stabilt jobb med en shysst månads lön, hoppas jag kan fixa nåt efter sommarn när jag är klar med min utbildning, de är så jobbigt att behöva kämpa varje månad i princip. Fast de blir juh mycket bättre efter sommarn ändå, för då ska jag vara skuldfri =)

Nää tyvärr så får jag inte in bilderna på Hebas bäbis =/ .. Ska se om Danijel kan fixa de senare..


Nu ska jag ta en dusch och se om jag öppnar matteboken sen


Sliter

2008-04-06 ♥ 12:53:25
vidare här hemma iställer för på Grand. Jobbat tre dar i rad, har vart skönt ändå. Nu håller jag på och fxar och donar lite här hemma ska strax ner i tvättstugan och börja tvätta, ganska mycket tvätt idag.. suck.

Vi har umgåtts ganska mycket med Danijels kusin och hans tjej, har vart kul.. softat och snackat skit. Får se vad som händer ikväll men vi blir nog bara hemma.

NU ska jag börja plugga matten som faaan i 3 veckor förutom dom dagar jag jobbar, men jag orkar inte börja idag, tycker jag förtjänar en dags vila innan ;) Så imorron kör jag igång.

Måste åka och hälsa på Jessie och Emilio i veckan, kommer inte ihåg när jag såg dem sist.

Ajja nu måste jag ner i tvättstugan..

Erica du är välkommen när du vill, ni också Emma och Jessi <3

Trött ....

2008-04-04 ♥ 20:28:41
Har jobbat på Grand i två dagar nu, snacka om att man blir helt slut,ska dit imorgon också, fick lite mer dagar men de är inte förens om två veckor hoppas de ringer nåt innan. Fast de är skit jobbigt arbete där e skönt att tjäna lite cash, kommer vara extremt fattig denna månad, kommer typ kunna betala hyran och thats it, och jag  har beställt böcker för 700 som jag måste ha till mina kurser, plus att jag måste köpa busskort förmodligen eftersom mitt sommarvikariat på Grand börjar i Maj.

Ush de kommer bli så mycket på samma gång i maj och juni, plugga en hel del plus jobba 75%, men de kommer gå, jag är envis. Längtar faktiskt till att börja med körkotet i Juli, hoppas den känslan sitter kvar då bara, de e fan dags nu att fixa de.

Snart slutar Danijel.. Yaaay =) .. Ska slänga in lite strips och köttbullar i ugnen, orkar verkligen inte laga nån mat idag. Vill ta ett bad också, får se om jag orkar de sen eller om de blir en dusch.

Är de verkligen fredag idag? Känns inte som de.

Har börjat tänka jätte mycket på våran semester i sommar, nu vill jag nästan veta vart vi kommer åka nånstans. Men hur som helst kommer de att bli underbart, sola och bada och bara ha de hur skönt som helst.

Ne nu vart de ett ganska långt och säkert tråkigt inlägg så nu ger jag mig.

Puss på er

Go natt ;)

2008-04-04 ♥ 00:04:12
Uppdaterar ihelgen.


Använd dig av din mobillista. skriv vem personen är innan varje svar.

Har du kysst nr 7?
Ann-So det har jag faktiskt.. Haha

Brukar du vara med nr 38?  Min moster, nae träffar henne sällan

Gillar du nr 1? Alicia - Klart jag gör, hon är min bitch ;)

 Är nr 21 din bästis?  Hanna, nej de är hon inte

Är nr 18 någon sötnos? min Gudmor, hon är en riktig sötnos =p haha

Älskar du nr 16?  Självklart, de är min farmor och farfar

Är person nr 9 den du kysste senast? Ja för de är Danijel =)

Var du med nr 28 idag?  Jessie, nej men skulle ha vart de om hon inte hade jobbat

Går nr 25 i samma klass som dig? Nej för de är Grand Hotel

Har du sovit hos nr 10? Japp jag bor juh med honom. ( Har två nummer på Danijel )
 
Har nr 30 en likadan mobil som du?
Johannes, nej de har han inte

Är du kär i nr 15?  Ezzo, Danijels svåger. Nej de är jag inte!

Har du kysst nr 24 ? De är vårat hemnummer så ja jag har kysst min pojkvän =P

Orka..

2008-04-02 ♥ 17:53:18
Lägenheten är städad skönt som satan, kommer nog bli en del jobb på Grand nu så lika bra att ha de gjort innan. Ush va jobbigt de kommer bli att gå upp men samtidigt skönt att jobba. Hoppas Ann-Sofie jobbar också.

Sitter nu och pluggar lite, förstår inte uppgiften alls, så vet inte ens om jag skriver rätt, men men får väl se vad hon säger när hon rättat de. Kursen slutar på fredag sen blir de uppehåll =).. men då blir de Matte istället.. haha suck. MÅSTE MÅSTE MÅSTE!

Danijel ligger och sover, så himla kul, och han är ledig imorgon och då ska jag jobba på Grand, först halva dan där sen hämta barnen. Kul, NOT!

Yaaay ikväll är de Greys anatomy ;) .. Fast jag hoppas vi ska göra något, vill inte bara sitta hemma, nu börjar rastlösheten komma igen men de fina vädret, skit jobbigt. Måste prata med chefen på Grand och se om jag får jobba där i sommar.

Ajja nu ska jag fortsätta plugga så att jag blir klar nångång, sen måste jag ringa mamma också.

Hallå i stugan

2008-04-02 ♥ 11:14:57
Sitter här och vaknar till lite så att jag kan börja plugga, två uppgifter som ska in idag och sen är de två gruppuppgifter som ska vara klara senast på fredag. De fixar jag ;) Ska bara komma igång med skiten, sen får jag ett uppehåll på 3 veckor ungefär, då blir de bara massa matte, måste köra stenhårt på de.

Imorron och på fredag ska jag till Grand och jobba, känns skit jobbigt, men samtidigt skönt att tjöna lite cash, känns nog bättre imorron när man kommit igång bara. är juh så lat nu för tiden. Men självklart så ringer dem och vill att jag ska jobba när Danijel är ledig =/ Men men.

Efter allt pluggande idag ska jag städa lägenheten, de va inte länge sen jag gjorde de men tycker de är skit stökigt igen, och ihelgen lär man juh inte ha nån lust efter att man vart på Grand. Ska försöka öppna matteboken idag också men vi får s ehur de går.

Har precis beställt dom nya böckerna till de nya kurserna, har inte ens råd att köpa dem men måste juh ha dom, så får se hur jag löser de. Beställde också en sluta röka bok som folk skirvit skit bra om. Måste verkligen lägga av med skiten nu.

Ajja nu ska jag ta min morgon cigg och sen börja plugga innan hela dan försvinner.

Ajuste. Danijel och jag funderar på att ta en utomlandskyrssning på vår semester, då åker man till flera olika länder. Vore skit kul =). Men vi får se hur de blir.

See you later

Äntligen

2008-04-01 ♥ 11:52:40
funkar de att skriva igen..=)

Fan hinner typ inte skriva något, måste strax dra till KS, är så nervös, hoppas de går bra iaf. Håll tummarna för mig!

I fler dar har jag kommit på massa jag velat skriva nu står de helt stilla.. så jag återkommer senare.

RSS 2.0