Amning

2009-08-30 ♥ 12:09:37
Halva denna vecka har gått åt till att försöka få igång min mjölkproduktion, för den har blivit mindre..så jag passade på att göra detta när Jessi va här för innan har jag haft en tendens till att ge upp så fort Yosef har börjat skrika.. så jag har ammat ammat och Yosef var jätte snäll.. jag gav bara en flaska ersättning per dag istället för en efter varje amning under dom här dagarna... MEN min mjökproduktion kom ändå inte igång =/
Nu dricker jag amningste och ska köpa ett tillmatningsset som ger barnet ersättning samtidigt som man ammar.. man måste amma för att få igång mjölkproduktionen... inte en enda gång under min graviditet tänkte jag på att amningen skulle vara så här jobbig.. för mig var de bara en självklarhet att amma.. Hoppas att jag får de att funka, bara några månader till iaf.

De va jätte mysigt och roligt att ha Jessi här.. hon hjälpte mig mycket. Tack för att du kom gumman, uppskattar de jätte mkt! <3

Igår var vi på bröllop, de va jätte fint.. Lyckades få fina bilder på mig och Danijel.. och en jätte fin på oss tre =)

Nu väntar vi besök från pappa och farmor&farfar .. har inte träffat farmor&farfar sen i påskas och dom har inte sett Yosef än... Nu ska jag sätta på lite kaffe för dom är snart här

Förlåt att jag vart en sån ragata älskling. Älskar dig och Yosef över allt annat, ni är mitt liv <3

Åsikter

2009-08-26 ♥ 16:30:34
Oj vilka åsikter jag fick för att vi ska omskära våran son, ni får tycka precis som ni vill de skiter jag fullständigt i...Vi ser ingenting negativt med de, tydligen.. eftersom vi ska omskära våran son. Fegt att ni som är negativa inte kan stå för era åsikter utan är anonyma.
De va någon som frågade om jag är muslim, nej de är jag inte men min pojkvän och son är de.

Den här veckan har vi besök av moster Jessi =)
Ihelgen kommer pappa och farmor och farfar och hälsar på =)
Plus att vi ska på bröllop, hittade äntligen något att ha på mig igår i Solna centrum.

Tror att jag har en visdomstand på gång.. har skit ont, kan knappt äta.. ska ringa tandläkaren imorron om de inte känns bättre.. hoppas de går över!

Ne nu ska jag laga lite pyttipanna och vika tvätt.

Älskar mina killar över allt! Mitt allt <3

Andra namn..

2009-08-19 ♥ 19:40:02
Igår var en fullspäckad dag.. först kom Mamma och mina systrar hit över dan, de fikades och gosades med Yosef.
På eftermiddagen åkte vi till Läkarhuset för en undersökning, nu har vi fått tid för omskärelse i början på Sept.
Vi hade tvätt tid + att Danijel fyllde igår.. så vi hade en del av hans familj här.. längtar tills vi har större lägenhet och inte behöver trängas så mkt =P haha.  De var en super bra dag hur som helst =)

Imorron ska jag umgås med Karin, först ska vi in till stan en snabbis och leta en klänning till mig för vi ska på bröllop i slutet av månaden. Ska lämna Yosef hemma med sin pappa, blir för stort projekt att ta med honom in till stan. Så jag har ungefär två timmar på mig att hitta en klänning innan Danijel ska åka och jobba. Får se vad Karin och jag ska hitta på under eftermiddan, jag vill till BVC och mäta och väga Yosef får se vad hon säger. Hoppas de e fint väder så vi kan ta en promenad runt sjöarna.

Vi har beställt nya gardiner till vardagsrummet, hoppas dom passar. dom kommer ge de lite mer liv i vardagsrummet.

Ush skulle behöva städa här hemma.. orkar inte. Tar de nästa vecka om Jessi ska komma hit ett par dar så kan hon roa Yosef under tiden. =)

Som rubriken lyder har vi kommit fram till ett andra namn.. Yosef Noah ska han heta =)

Nu har jag inget mer att skriva..

Älskar mina killar mer än allt <3

Mamma Pappa Barn

2009-08-12 ♥ 14:38:58
Satt precis och funderande på om jag skulle ta bort min blogg men nää jag behåller nog den ett tag till.

Yosef växer så de knakar, tiden rusar iväg och han är snart 1 ½ månad redan. Förra veckan vägde han 4280g och var 53,5cm lång. Han är vaken mer och mer och kan fixera blicken lite, sängmobilen är jätte intressant.  Tyvärr så har han haft ont i magen de senaste de dagarna men de verkar ha blivit bättre, vi har köpt semper droppar som vi ska ge honom så att de förhoppningsvis försvinner. De gör så ont i mitt hjärta när han skriker av smärta så jag hoppas så att de inte är något långvarigt. Nu har sovit i några timmar första gången på flera dagar, så hoppas hoppas.

Imorron får vi besök av Danijels syster med familj som har vart i Libanon hela sommaren och Danijels pappa.. ska bli jätte kul att visa upp våran ögonsten =) .. har plockat lite här hemma så de ser fint ut.

Nu vaknar min son, nu blir de mys framför Desperate Housewives.. har börjat kolla från början =)

Älskar mina killar över allt annat <3

RSS 2.0