Kort dag

2009-04-30 ♥ 11:17:43

Dagen har knappt börjat men de känns redan som att de kommer bli en jätte bra dag.

Har vart uppe och ätit frukost med min älskling, dammsugit lägenheten och gjort mig iordning.
SKa snart till jobbet, jobbar 12.30 till 16 istället för 17.30 för att de är dag före röd dag =) .. Efter jobbet ska jag in till stan och möta upp Karin och Ann-Sofie och ta en fika och kolla lite skor, och sen ska jag möta pp älsklingen.

Den här helgen är vi lediga tillsammans, hela 3 dagar =) och vi har en hel del planerat också =)

Måste skryta lite, min man har fått ett nytt jobb =) är så stolt över honom. Du är bäst gullefjun <3 Från och med nästa vecka ska han gå utbildning i 7 veckor Mån- fre så vi kommer vara lediga många helger tillsammans framöver =) =) =)

Den 13e sk ajag och Karin på Beyonce, vi såg henne för 2 år sen och nu är de dags igen. .. Jag vill gå på Britney i Juli men jag får inte de för min man, hon kommer samma dag som våran son är beräknad. Om han inte har kommit ut då tycker jag att jag kan gå men de tycker inte han.. haha =P

Nu ska jag till jobbet..

Älskar mina killar <3


Något spontant och annorlunda

2009-04-25 ♥ 10:41:01
Igår kväll gick vi på teater (musikal) med Gabi och Khalil, de e kul att göra något annorlunda ibland. Plus att de va riktigt kul att umgås med Khalil och Gabi igen de va riktigt länge sen.
Iaf så var vi och såg The Producers - Det våras för Hitler, den var för de mesta bra och rolig. Inte nog med dom svenska kändisar som stog på scenen såg jag också Måns Zelmerlöv hans tjej Marie Serneholt och skådisen Rafel Edholm innan vi gick in och satte oss.




Solen skiner och jag vill hitta på nåt!! .. Min man jobbar till 3 men han kommer nog vara helt slut då för han fick inte många timmars sömn inatt.  Hatar att sitta inomhus och tråka när de är så fint väder, men vad ska man göra när alla ens vänner säkerligen är upptagna.

Ajja nu ska jag plocka lite och fundera ut nåt.

Älskar mina killar <3

Drömmar

2009-04-24 ♥ 10:23:56
Fast jag sov dåligt hade jag massa underbara drömma om Danijel inatt som gjorde att jag vaknade upp med ett leende på läpparna. Tänk att vi ska bli en liten familj <3 .. Du kommer bli världens bästa pappa älskling, med dig vid min sida kan jag klara allt, (förhoppningsvis förlossningen också). Jag älskar dig mer än ord kan beskriva.

Ihelgen ska de vara sol sol och sol.. Underbart =) .. Men jag har ingen aning om vad man ska hitta på, Danijel jobbar ihelgen men på söndag slutar han tidigt iaf, jag vill inte sitta hemma när de är så fint väder. Vill faktiskt överraska Danijel och hitta på något ikväll, men vad ska vi göra?! Ska fundera ut något.

Idag har lönen kommit, den var efterlängtad, så ruinerad som jag var efter Ullared. Ska lägga undan lite nu innan våran son kommer för de kommer jag inte kunna göra fören jag börjar jobba igen sen, och de är inte så mkt som fattas till honom nu så jag har råd att spara lite.

Nu är de dags att göra sig iordning och dra till jobbet om en stund.

Älskar mina killar <3

Effektiv dag

2009-04-20 ♥ 10:44:52
hade jag igår, solen sken och jag fick en massa energi så jag tvättade fönstrena, städade, bakade bullar och lagade mat. Otroligt skönt att ha få de gjort, men aj aj vad ont i ryggen jag fick igår kväll och de har inte försvunnit idag =/

Väntar på att dra iväg till jobbet, tittar lite på Våra bästa år.

Drömde att våran lille kille hade kommit, han var så vacker... vi längtar så mycket efter dig <3 ..

Ne jag hade visst inte så mycket att skriva.

Älskar mina killar <3

Mitt Gullefjun

2009-04-18 ♥ 20:49:01
de här inlägget är tillägnat min pojkvän/blivande man och pappa till min ofödda son. Han är iväg med sina kompisar och jag sitter här och känner mig full av kärlek och saknar honom massa.

Vi har gått igenom mycket älskling, mycket på grund av mig, och om de inte vore för vårat lilla mirakel hade vi inte
varit här idag. Allt vi har gått igenom har stärkt oss så himla mycket och att vänta ett barn har gett oss ett band vi inte haft förut. De har knytit oss samman och de känns som vi har växt och mognat tillsammans de senaste månaderna. Våran kärlek till varandra har blivit starkare och vi har kommit till en ny "nivå" i vårat förhållande. Gud gav oss de här miraklet för att föra oss samman igen, de är menat att de ska vara du och jag. Jag tackar Gud varje dag för vårat mirakel och för att du är min. Jag skulle aldrig klara mig utan dig, du är hela min värld, och min andra hälft. Jag tror på oss och våran framtid och snart blir vi en liten familj, och våran son kan inte få en bättre pappa.

Jag älskar dig oändligt mycket mitt gullefjun, jag gör allt för dig. Kommer aldrig lämna din sida!


Solen skiner och jag är på bra humör

2009-04-17 ♥ 10:16:57
Hihi =)

Sista dan innan helgen.. jobbar 12-16 hur skönt som helst, och solen skiner och jag ska förmodligen fika med Karin efter jobbet, Ann-Sofie också hoppas jag. Så de kanske blir årets första ute fika för mig idag då =)
Efter jag fikat med damen/damerna ska jag möta upp Danijel innan han slutar så slipper jag ta tunnelbanan hem =P

Ihelgen MÅSTE jag tvätta fönstrena kommer aldrig få de gjort annars, men de e juh så trååååkigt.. nån som vill göra de åt en stackars gravid kvinna?! ;)

Igår skickade jag in begäran för föräldrapenning, ansökte för några månader vi ska ta lite i taget istället för att bestämma allt direkt är ju svårt och veta när man vill att lillen ska börja på dagis och så eller när han kommer in på dagis.
De e många som reagerat på att min mage blivit större efter påsklovsveckan.. och de känner jag också att den blivit.. de e tungt nu och tyngre ska den bli, min lilla bäbis börjar bli stor i magen <3

Längar efter min lön, är helt ruinerad efter Ullared, bara en vecka kvar =) .. Ska köpa mig ett par ballerina så man kan börja klä sig efter vår vädret, börjar tröttna på mysbyxor! Sen ska vi också köpa lite till bäbisen, antingen andningslarm eller madrass, täcke och kudde till spjällsängen. Längtar såå till att bädda iordning spjällsängen.

Graviditeten går så himla fort, de e helt sjukt, ska till barnmorskan nästa vecka och efter de ska jag dit varann vecka, då lär juh tiden gå ännu snabbare. Har börjat läsa en förlossningsbok nu också och börjar se fram emot föräldrautbildning men den börjar juh inte fören i början på Maj...

Finns ett barn i förskoleklassen på mitt jobb, han brukar emellanåt fråga mig - Hur går de med magen? Sover bäbisen? Får jag klappa? .. Så himla söööt.. han kan göra hela min dag =)

Ne nu blev de jätte långt, tror jag ska fixa iordning mig innan våra bästa år börjar.. hinner kolla på halva innan jag ska röra mig mot jobbet.

Älskar dig mitt liv, Du gör mig så himla lycklig! De ska vara du och jag så e de bara <3 Älskar mina killar, ni är de bästa som finns!!

Påsk

2009-04-13 ♥ 16:41:18
Nu är påsken snart över..vi gjorde inget speciellt förutom igår när vi åkte till farmor och farfar och hade middag med dom pappa, alla systrar plus pojkvänner utom Johannes som är/var i Barcelona. Det var skönt att komma hem lite och vara ute på landet.. efter farmor åkte vi ut och hälsade på mamma och Per lite och sen åkte vi hem.

I veckan har vi umgåtts lite med Danijels familj och bara tagit de lugnt.. jobbat lite.

3 månader kvar tills våran son är beräknad..Vissa dagar längtar jag hur mkt som helst andra dagar känns de så skrämmande, mycket för att förlossningen skrämmer skiten ur mig. Har börjat drömma massor om bäbisen också.. men de är väl så man förbereder sig mentalt. Men de är sjukt att man ändå inte fattat att man ska bli mamma, att de ligger en liten människa i min mage och växer.. de e så overkligt, men ändå älskar man de lilla pyret så mkt. .. De e svårt att förklara, man måste nog ha gått igenom de själv för att förstå hur jag menar.

Imorron är de tillbaka till jobbet, bara 2 månader till sen går jag på mammaledighet =) .. imorron ska vi skicka in begäran om föräldrapenning också =P ...

Nu ska vi snart dra ut och käka nåt så får vi se om vi hittar på nåt, sista lediga dan tillsammans juh..

Älskar mina killar så mkt <3 Jag har aldrig vart så lycklig och lyckan kommer vara total när våran son är här hos oss!

Vilken underbar start på veckan...

2009-04-05 ♥ 14:33:09
Eller inte... har legat sjuk sen i tisdags =/ .. Har haft ont i halsen och hostat och vart helt död och i torsdags kväll insjuknade älsklingen också.. men han fick de värre än mig han har feber också stackarn. Idag mår jag mycket bättre så nu kan jag verkligen ta hand om honom och se till att han blir frisk. Män är juh typ döende när dom är sjuka av nån konstig anledning.

Imorron är jag ledig, jobbar hela dag på onsdag istället.. skön vecka jobbar bara 2 ½ dag och sen några dagars extra ledigt, hoppas de blir fint väder för nu har jag missat solen hela veckan, morr!

Våran lilla pojke har sparkat hur mkt som helst dom senaste dagarna, kan inte vart lätt för honom när hans mamma nästan hostat upp sina lungor, men de har vart så mysigt att känna honom böka runt där inne <3

Inte nog med att man vart sjuk så har de hänt en del inom familjen också, inte jag kommer ta upp här men de är ärlig talat inga roliga saker som har hänt. Man känner sig helt maktlös....

Idag har börjat ta tag i städningen, rensningen av lägeneheten är klar, de e inte mkt alls som fattas för bäbisen nu och nu vill jag bara städa så de är rent och fräsht här och sen fixar de lilla som är kvar innan bäbisen kommer.

Aldrig någonsin hade jag trott att en graviditet bara skulle flyga förbi.. drygt 13 veckor kvar, längtar så efter min lilla bäbisen.. fast de känns så skrämmande på samma gång. Älskar mina killar så mkt <3

RSS 2.0